Burak bey merhaba,Kendi servisimiz yok çözüm ortağımız olarak Çetaş otomativ yardımcı olacaktır gideceğiniz tarihi ve araç plakanizi bana özelden mesaj atın kontrol için bi randevu almaya çalışalım
Benim aracımda da aynı sorun mevcut.
Aldığım çocuk bilmiyordum diyor ama gayet iyi de biliyor diye düşünüyorum çünkü aracın yanına bakmaya gittiğimde sağ koltukta da toka takılıydı. Exper de aküden kaynaklı olabilir dedi aracı aldık. Sonra satışı aldıktan sonra yanımda oturan arkadaş indi ve yolcu sensörü emniyet kemer ikazı hala ötüyordu.
Koltuğun altına egildim uzun siyah bir parça var onu sağ sol yapınca sorun çözüldü ama sensör bozuk sanırım şarj kablosunu bile koysam otuyor. Ekranda arıza vermiyor ama canbus cihazına bağlanınca hata veriyor. Tarcanlar expertriz airbaglar orjinal diye yazı verdi. Airbaglar temiz diye düşünüyorum. Aldığım kişi de 3. Sahibi kaza boya değişen hasar kaydı da yok araçta. Ne yapacağımı bilemedim. Aracı aldım alalı bir sürü masraf ettim toparladım , suan biri oturmayinca ötmüyor ama sonuçta hata olarak obd cihazında çıkıyor bunu nasıl çözecem bilemiyorum :/ bir ustaya cihaza bağlattım bunlar çıktı.