• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

otoahmet

Bosch servis bakımı

tcicikler

Kayıtlı Üye
22-Edirne
2025 clio evolution aracım var ilk bakım zamanı geldi. Servisten randevu aldım 14.000 tl gibi bir fiyat verdiler. Bosch servisinde bu bakımı yaptırsam garantisi bozuluyor mu bilgisi olan var mı? Bazı yerlerde garanti bozulduğu bazı yerlerde bozulmadığı yazıyor. Bu konuyu deneyimleyen biri var mıdır?

Renault’tan konuyla alakalı arandım ve Bosch car serviste yapılan bakımların aracın garantisini bozmadığı bilgisi verildi. Ancak bakımdan sonra bakımdan kaynaklı herhangi bir arızanın garanti kapsamına alınamacağı söylendi. Bakım yaptırdınız ancak araç bakımdan kaynaklı bir arıza verdiyse garanti kapsamında değerlendirilmiyor arızalı parça/elektronik vs. Bu da demek oluyor ki aslında garantiyi bozar zira ben zannetmiyorum bakımdan sonra örnek vermek gerekirse yağ pompası arızası ya da herhangi bir elektrik parça arızası garanti kapsamına alınsın. Bunu yapacak servisin olduğunu düşünmüyorum. Her türlü dışarıda yaptırılan bakıma bağlayacaklardır arızayı diye tahmin ediyorum.
Bilgi olarak yararlanmak isteyen varsa burda dursun bilgi.

Geri