Böyle Kararmı Olur Ya İsyanlardayımmmm :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
Dünyanın en önemli etkinliklerinden birinde katılımcıları çekmesi için kullanılan stant güzelleri artık görev alamayacak

Dünya çapında gerçekleştirilen çok sayıdaki etkinlik, konu ile bağlantılı olsun ya da olmasın güzel ve seksi kadınların standlarda yer almasına sahne oluyor, dünyanın en büyük markaları, etkinlik temasına uygun olarak giydirdiği güzel gençleri ilgi çekmek için kullanıyor. Bunun farkında olan ve dünyanın en büyük yazılım ve güvenlik fuarlarından RSA ise bu duruma son verdi ve seksi fuar hosteslerine yasak getirdi.

2010-pekin-otomobil-fuari-manken-11.webp

guneykore50.webp

125637-seksi-kizlar-araba-yikayicilari--45.jpg

autoshow2012-istanbul-enguzel-mankenler-9.webp

RZ4IdZas55HvcwH9tj2ef-qDODQyygGVOzFAYpUcTykGXG-kgx.webp

Hangi çağda yaşıyoruz yaw böyle yassakmı olur dostlarım haksızmıyım yani isyanımda siz söyleyin.Bu saçma uygulamayı şiddetle protesto ediyor,kınıyor,hatta esef ediyorum dostlar
:))

İlk organizasyondaki katılımcı sayısının düşüşünü görünce nekadar büyük bir yanlış yaptıklarının farkına varacaklardır [emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

İlluminatinin işi bu isyaaaannn.:))

Şahsen ben boyle bir fuara gitsem ve kadin ordaysa arabayi detayli inceleyemem :) karar yerinde olmus

Şiddetle kınıyorum olamaz... :D

Karahan sinemada durumu kınadı :pis

Cok yanlis bi karar kasimda oto fuari var orda olsun o kizlarda fazla kiz goz cikarmaz :))))

yasaklar yasaklar ama bunada yasak getirmeseler iyi olurmuş :(

Böyle karar alınır mı enflasyon yükselir, ekonomi durma noktasına gelir. Ülke batar, nerde bu devlet nerde bu hükümet..:cool:

Abi arabaya bakmıyodu ama bu yüzden insanlar. İstanbul otomobil furana gidelim abi

Geri