brembo kapak kaliper delme İÇERİ .

Megane-FU*

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
şuan aracımın kaliperleri boyalı yanlız brembo kapak yaptırmak istiyorum ama kaliperi deliyorlarmış sanırım yaparken yapıştırtmakta istemiyorum sağlıklı olmuyormuş kaliper delindiği zaman her hangi bi sıkıntı yaratıyormu biliyormusunuz yoksa ?

ben pek anlamam o işlerden ama gördüğüm birkaçtane yapılmış vardı ve işçilikleri çok kötüydü , işçilik önemli buna dikkat et en azından sonra mındar olur .

ben pek anlamam o işlerden ama gördüğüm birkaçtane yapılmış vardı ve işçilikleri çok kötüydü , işçilik önemli buna dikkat et en azından sonra mındar olur .
doğrudur ozan abi stickerlar gelmedi bugün bu aradaaa

bugün gelmez yarın gelir ,bugün kargoya verdim :)

Kaliperleri delme işini tavsiye etmiyorlar Eren, kaliperin yapısını bozuyor demişti bi kaç kişi...

delindiğini duymadım vidalanıyor ama sıkıştırması için vidalanıyor ayrıyetten silikonuda sürünce oluyor diye biliyorum..hakanbalkayada var sormak lazım nasıl yaptırdı..

delindiğini duymadım vidalanıyor ama sıkıştırması için vidalanıyor ayrıyetten silikonuda sürünce oluyor diye biliyorum..hakanbalkayada var sormak lazım nasıl yaptırdı..

Vidalamak için delmek lazım değil mi...:D:D

boyamaylada brembo kapakları arasında fark baya var burak abi + vidalamak içinde kaliperi deliyor abi oraya bişey koyuyor öyle oturtuyor üstüne

Geri