Bu egzoz SESİNİ NASIL ELDE EDEBİLİRİM...?? ACİL..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Asalet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Asalet

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba rfc üyelerii.. yukardada belirttigim gibi.. hoşuma giden bir egzoz sesi var ama sanıyorumki egzozla bir alakası yok bunun.. anlıycagınız bu egzozu nasıl elde edebilrimm.. yardımlarınız için tşk ler... 206gt vs tigra - YouTube ( TİGRA NIN SESİ.. )

iğrenç bir ses

ortalığı inletmeye yeterli

güzel ses ama hiçbi fikrim yok :)

Dümdüz boru çektirirsin sona susturucu da koymazsın.Aynısını elde edersin.Teneke sesi :D :D

hocam bundan daha iyi ses alırsın coupe ile ben sevmedim sesi tab bu benim görüşüm zevkler tartışılmaz :)

peki arkadaaşlar bu bir egzoz sesi degil sanırım son susturucu iptali sanırsam??? ayrıca bu sesi vanalı olarak almam mümkünmüdür?? cvp veren herkeze tşkler..! :byby

ayrıcaa sesi bir kaç kez tem otobanında uzayan araçlarda duydum.. ne yazıkki yakalarken hep yol ayrımına denk geldi :)

aga, bu bizim şahınlerın patlak egsoz manıfolt sesınden de kötü bea... gel sanayıye çıkma patlak şahın egsozu takalım... aynısı olur... :halay

ayrıcaa sesi bir kaç kez tem otobanında uzayan araçlarda duydum.. ne yazıkki yakalarken hep yol ayrımına denk geldi :)

O araçlar yüklüdür.

Vanalı da olabilir bu sistem.Egzozun bitarafı boş olur diğer tarafına susturucu takılır.

Geri