Bu Gün Yine Günlerden ''GALATASARAY''

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
Katılım
9 Eki 2010
Mesajlar
12,738
Tepkime puanı
530
Puanları
113
Yaş
56
010820130950584941322.jpg




UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda yarın deplasmanda Real Madrid ile karşılaşacak Galatasaray'da, teknik direktör Roberto Mancini, ''Bernabeu'da oynamak harika. Ömür boyu unutulamayacak bir şey, her zaman elinize geçmez. İyi bir maç çıkarıp, kazanmaya çalışacağız'' dedi.

Maçın oynanacağı Santiago Bernabeu Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında soruları cevaplayan Mancini, ''Gruptan kimin çıkacağına son maç karar verecektir. Real Madrid ve Juventus gibi takımların olduğunu düşünürsek, çokta şanslı bir grupta olduğumuz söylenemez. Fakat şu anda sadece Real Madrid maçını düşünmeliyiz'' diye konuştu.

Real Madrid'e karşı Santiago Bernabeu'da oynamanın her zaman zor olduğunu dile getiren Mancini, her şeye rağmen iyi maç çıkarıp, kazanmaya çalışacaklarını söyledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Mancini, Real Madrid'deki meslektaşı Carlo Ancelotti için ''Sakin biri olma özelliğiyle futbolcuları rahatlatır" yorumunda bulundu. İtalyan teknik adam, İspanyol kaleci Casillas için de ''Dünyanın en iyi kalecilerinden biri ama iç tartışmalarda yorum yapmam'' değerlendirmesinde bulundu.

Basın toplantısına katılan futbolculardan Riera, Real Madrid'in grupta lider olduğunu hatırlatarak, ''Real Madrid umarım en iyi maçını yapmaz. Buna ihtiyaçları da yok'' dedi.

Galatasaray'ın İspanyol futbolcusu Albert Riera, kendilerinin grupta ikinci olma şanslarının bulunduğunu ifade ederek, "Rakibimiz lider durumda ve büyük olasılıkla da grubu lider bitirecek. Bizim grupta ikinci olma gibi bir şansımız var. Bundan daha büyük bir motivasyona gerek yok'' diye konuştu.

Riera, Roberto Mancini hakkında yöneltilen bir soruya ise ''Teknik direktör değişimini pozitif olarak değerlendirmeliyiz. Onunla birlikte, taktik ve fizik olarak çok daha iyi olduğumuzu söyleyebilirim. Bizim görevimiz bu değişikliğin görülmesi için çalışmaktır'' cevabını verdi.

Ronaldo'nun yokluğunun Galatasaray'ı biraz daha rahatlatabileceğini kaydeden Riera, ''Ama Real Madrid'de her futbolcunun yerini dolduracak futbolcu var. Biz sadece kendimize bakıyoruz. Sadece kendi konuştuklarımızı sahada yaparsak, iyi sonuç alırız. Rakibin eksiği ya da yaptıkları bizi değiştirmez'' ifadelerini kullandı.

Türkiye'deki yabancı futbolcu sınırlamasından dolayı az forma şansı bulduğunu değerlendiren Riera, ''Bu sınırlama her zaman önemli bir handikap ama her takım için geçerli. Bu federasyonun kararı ve kabul etmek lazım ama belki ileride değişir'' ifadelerini kullandı.

İspanyol futbolcu, Anderlecht'ten transfer teklifi geldiği iddialarına ilişkin bir soruya ise ''Gelecekte ne olacağını bilemeyiz. Futbolda önemli olan bugündür'' yanıtını verdi.

Basın toplantısının ardından Galatasaray, maçın oynanacağı Santiago Bernabeu Stadı'nda son antrenmanını yaptı. Antrenmanın 15 dakikası basına açık tutuldu.


Real-GS şampiyonlar ligini şifresiz veren uydu kanalları aşağıda belirtilmiştir.

İdman TV frekans bilgileri şöyle;

Azerspace Uydusu
Satellite: Azerspace 1
Orbital position: 46°E
Downlink Frequency:
(MPEG-2) f = 11169.15 MHz
(Polarization- H)
Symbol rate – 20.400 Msymbol/s
FEC - 5/6

REAL MADRİD-GALATASARAY MAÇI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR

Dolce Sport

Idman TV

Nova Sports 1

TV3 Sport 1

REAL MADRİD GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Tarih: 27 Kasım 2013
Saat: 21:45
Kanal: Dsmart




images

 
İnşallah kazanırız ama başımızda italyan bir sürüngen var :(
 
Galatasarayımıza başarılar dilerim. :eyv
 
  • Beğen
Tepkiler: KaRaHaN ve ROADFOX
Maç ne durumda ?
 
  • Beğen
Tepkiler: KaRaHaN
dk 65 Real 2 - 1 Önde Realde 1 kirmizi var abi..
 
3 - 1 oldu Abi ..
 
10 kişiylemi 3-1 yaptılar...
 
  • Beğen
Tepkiler: KaRaHaN
Aynen Abi :) Hatta 4 - 1 yaptilar
 
Geri
Üst