Bu Lagunalar neden ucuz ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Meqqy_19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Meqqy_19

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Laguna benm Renault içinde en cok begendgm modeldir. piyasası dusukk motorları buyuk parca pahalı diye tutulmazlar biliyorum ben ama buarabaya 1.6 motor demis gerckdende bu cok ucuz olmus

Lagunayı bildim bileli sevmem 97 model Safraneyi 11.500'e satmıştık çok üzülmüştüm ama lagunanın parçaları safraneye safranenin parçaları lagunaya oluyor

modeli düşük yani 8 yasında araba parçası pahalı birde bel altı boyası var mehmet abi bence ondan ucuzdur

piyasalarını bilmiyorum ama fiyat normal gibi..

​fiyat normal alt versiyonu birde

Bunun en alt donanımlısında bile Megane 2 Privilege daki güvenlik donanımı mevcut,bu fiyata iyi bence...

Bunun en alt donanımlısında bile Megane 2 Privilege daki güvenlik donanımı mevcut,bu fiyata iyi bence...

:eyv:eyv Lagunaya diyecek yok alınır eger binici olunacaksa ama alıp satacaksan o iş sıkıntı olur..

Piyasası çorum'da genelde bu şekilde adamında dediği gibi megane 1 satanlarda bu kadar istiyor..
Ustanında dediği gibi alt versiyonları bile acayip donanımlı bunların en azından bizim meganelardan donanımlı bildiğim kadarıyla bu araç :)

bu aracın 2.0 16 V olanından vardı ben Meggy aldgımda galeride 19.5 istiyordu araba Full ne ararsan var.. Koltuk ısıtmasına kadar.. koltugun sol tarafında bizim koltuk ayarı için kullandıgımız kollar yok hep düğme var.. konfor desen en guzeli var işte. insanımızın beynine laguna kötü kavramı yerleşmiş. aslında cok guzel araba laguna eskden yeniye.. Lagunanın kötü imajı yuzunden renault da Latidude olarak yola devam kararı aldı sanırm

Geri