arkadaşlar iyi akşamlar. .dikiz aynasının şapkası nı soktugumde boşta olan bir soket farkettim..acaba bu soket in olmasi gereken bi işlevi var mıdır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim araçta tesisat hazır 30 liraya şu işi yapalım kardeşim...Yok öyle değil.Donanım farklılıkları her zaman yaşanır.Fakat renoda huydur bazen donanıma koymadığı şeyin tesisatını koyar bazende koymaz.Misal Cruise control.Megane2 ve 2008- kangooların bazınlarında 20-30 tl maliyetle cruise yapılabiliyor..
Bu cruise işini ben yapmıyorum.Bi arkadaşım yapıyor.Ben tam kapsamlı bilgiye sahip değilim.Duyduklarımı söylüyorum.Beyaz soket ve direksiyon altında cruise kablosu varsa yapılır..Arkadaşa yönlendirebilirim..Benim araçta tesisat hazır 30 liraya şu işi yapalım kardeşim...
Ön hazırlık mevcut, araç 2008 çıkışlı 2009 model, serviste baktırdım her şey hazır dediler, montaj yapılınca obd den girip aktiflenecek...Bu cruise işini ben yapmıyorum.Bi arkadaşım yapıyor.Ben tam kapsamlı bilgiye sahip değilim.Duyduklarımı söylüyorum.Beyaz soket ve direksiyon altında cruise kablosu varsa yapılır..Arkadaşa yönlendirebilirim..
Ön hazırlık mevcut, araç 2008 çıkışlı 2009 model, serviste baktırdım her şey hazır dediler, montaj yapılınca obd den girip aktiflenecek...
Arkadaşın İstanbul'daysa görüşelim kardeşim...![]()