Dün (ve kısmen bugün) bıcı bıcı günümüzdü teyzeleri ve amcaları
. Seyahat dönüşü hanım yolda bana kahve hazırlarken koltuğa biraz dökülmüştü, ben de (tabi içimden) söylene söylene
tertemiz koltuklar (zannederek) şimdi bir de temizletme işi çıktı başımıza diyerek (tabi asıl düşündüren masraf, yalan yok
) Kartal/Real'deki Winox yıkamacının yolunu tuttum. İyiki de tutmuşum, meğer ben koltuklarım temiz sanıyormuşum. İç dış, ön ve arka koltuklar bir güzel yıkandı ve makineyle kurutuldu. Üstüne deri/kumaş döşeme koruma uygulandı. Sonuç pırıl pırıl, sanki sıfır araba. Ve hepsi kaça mal oldu dersiniz? Sadece 150 TL. Ben 300-500 TL gider rahat diyordum. 4+2 saat kadar sürdü ama değdi beklediğime. Aslında paket temizliği olarak gerçekten çok yüksek fiyat söylediler başta ama ben mesela motoru bizzat kendim temizlediğim için (bilin bakalım neyle
) onu istemedim. Bir de kampanyaya denk gelmişim. Oradan da Kırımlı Ernest ustaya tekrar çok çok teşekkürler. Ben bu kadar işine önem veren, seven ve ciddi çalışan bir usta görmedim bugüne kadar. Aslında ekip genel olarak çok iyi. Kartal ve civarında olanlara duyurulur.
Bunlar da bizim bıcırığın keyfinden kareler...

Bunlar da bizim bıcırığın keyfinden kareler...

Son düzenleme: