Bugün şahit olduğum kaza...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Yönetici
Genel Başkan
09-Aydın
Bugün saat 16.00 da Ataköy'ü sahile bağlayan yolda 300 metre önümde oldu bu kaza,araç resmen havalandı,kazayı yapan genç araçtan sağsalim indi çok şükür.
Yol virajlı ve hafif ıslaktı,aracın hızıda oldukça fazlaydı,orta refüjdeki topraklar çevredeki insanların üzerine havalandı düşünün artık.
Dönerken hala orada duruyordu,fotoğrafını dönüşte çektim,sol tarafından fotoğraf alamadım ancak hasarın büyüğü aracın sol tarafındaydı,fotoğraflardan fazla belli olmasa da araçta fazla hasar var,umarım kaskosu vardır.
Siz siz olun bu havalarda araçlarınıza fazla güvenip hız yapmayın...

usta3026.jpg

usta3029.jpg

usta3030.jpg

dağıtmış güzelim arabayı

Neylerine güvenipte hız yaparlar kış günü anlamıyorum.Yerler kuru görünse bile aşırı derecede kaygan olabiliyor son günlerde.

Yağmurlu yolda ne cesaret hızlı giderler anlayamıyorum .. Helede yeni ıslanmış asfaltta :S

Ucuz atlatılmış bir kaza
Allah korusun

Dış sıcaklık 2 derece gösteriyordu zaten,yol sabun gibiydi,az ilerisinde bir Polo duruyordu,sanırım kapışıyorlardı...

Böyle havalarda arabayı kullanmaya bile tırsıyorum ne akıl hızlanıyorsun anlamış değilim dikkatli olmak şart

Dış sıcaklık 2 derece gösteriyordu zaten,yol sabun gibiydi,az ilerisinde bir Polo duruyordu,sanırım kapışıyorlardı...

abi beylerbeyinden çıktığımız gece dış sıcaklık kaçtı unuttum ben yaa :D o gecede sağlam geçtik senle karşıya :D

abi beylerbeyinden çıktığımız gece dış sıcaklık kaçtı unuttum ben yaa :D o gecede sağlam geçtik senle karşıya :D

3 derece falandı İhsan...:D

Geri