Bursa'dan sevgiler saygılar.

Fethi KORKUT

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba.
İsmim Fethi KORKUT. 1988 doğumluyum. Otomotiv sektörüne CNC Tel Erozyon fason kesim yapmaktayım. 26.07.2013 tarihinde sıfır km dacia dokker aldım. Aracımda sorunlar başladı. çözüm için internette dolaşırken gördüm forumu. Üye olayım dedim. Yaşanan tecrübelerden faydalanıp yaşadıklarımı da sizlerle paylaşmak için.

Aileye hoş geldin fethi kardeşim :eyv faydalı forumlar dilerim

Ailemize hoş geldin Fethi kardeşim, iyi forumlar...:eyv

teşekkür ederim sağolun. hoşbuldum.

​Hoş geldiniz , keyifli forumlar ..

Ailemize hoş geldiniz, keyifli ve faydalı forumlar dilerim. Aracanızda hayırlı, uğurlı olsun. Allahım kaza, bela ve arıza göstermesin. Aracınızdaki sorunları bizlerle paylaşırsanız bir nebzede olsa yardımcı olmaya çalışırız. :eyv

Teşekkür ederim sağolun.
Aykut abi önce sitede biraz aranayım bulamazsam eğer yeni bir konu açarak yardım isterim. Belki daha önce biri yazmıştır aynı sorunu. Forum kirliliği yapmayalım durduk yere :)

Teşekkür ederim sağolun.
Aykut abi önce sitede biraz aranayım bulamazsam eğer yeni bir konu açarak yardım isterim. Belki daha önce biri yazmıştır aynı sorunu. Forum kirliliği yapmayalım durduk yere :)

Konunun içeriğini biraz açıklayabilirseniz, size buradan aradığınız linkleri göndeririz.:eyv

o zaman şöyle söyleyeyim abi. 20.000 bakımına gittiğimden beri (şuan 55.000 kmde, 40.000 bakımında da dile getirdim) sürgülü kapılarda acayip bir gıcırdama var. artık gıcırtıyı sesi geçtim içeriye rüzgar almaya başladı. ön kapılar da dahil acayip bir şekilde rüzgar giriyo aracın içine. hani yüksek hızlarda olsa bi derece anlayışla karşılanabilir ama 100 ile giderken hele ki uzun yolda sol taraf baya baya bildiğin üşüyo yaw :) Servisle bu durumu görüştüğümde abi normal bunları yapması diyor. sıkıntı olursa garantiden fitil ve kilitleri değiştiririz diyor fakat sıkıntının ne boyuta gelmesini bekliyolar bilmiyorum.

Son düzenleme:
Hoş geldin Fethi kardeşim. Umarım sıkıntıların bir an önce son bulur. Keyifli paylaşımlar.

Geri