3 Kas 2015 #1 ysf35 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 2 Kas 2015 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Puanları 0 cam filmi taktırmak istiyorum araç sıfır ... sanayide cam fitili sökülmeden takılmaz diyorlar konu hakkında bilgi sahibi olan var mı ?
cam filmi taktırmak istiyorum araç sıfır ... sanayide cam fitili sökülmeden takılmaz diyorlar konu hakkında bilgi sahibi olan var mı ?
3 Kas 2015 #2 karacamelih Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 17 Ağu 2015 Mesajlar 1,416 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Cogu aracta fitil sokuluyor, bi sorun olusturmazki. Sent from my iPhone using Tapatalk
3 Kas 2015 #3 cozep Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Tem 2014 Mesajlar 176 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 43 sokturme.sokmedende bu ısı profesyonelce yapanlar var.
3 Kas 2015 #4 Yusuf Gunes Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 2 Eki 2013 Mesajlar 148 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Cam filmi yapmak için kapı camlarını bile sokmeye kalkan ustalar var desem. Hiçbir sökme işlemi yapmadan profoyonelce yapan başka birini arayın derim
Cam filmi yapmak için kapı camlarını bile sokmeye kalkan ustalar var desem. Hiçbir sökme işlemi yapmadan profoyonelce yapan başka birini arayın derim
3 Kas 2015 #5 karacamelih Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 17 Ağu 2015 Mesajlar 1,416 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Bu fitil dediginiz vidasiz plastik tik tik cikan bisey degilmi, cikarip yapinca cokmu sorun teskil ediyomus bu melet Sent from my iPhone using Tapatalk
Bu fitil dediginiz vidasiz plastik tik tik cikan bisey degilmi, cikarip yapinca cokmu sorun teskil ediyomus bu melet Sent from my iPhone using Tapatalk
3 Kas 2015 #6 murat66can Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 2 Haz 2015 Mesajlar 661 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 26 Abi ben kapinin ic kismindaki dosemeyi sokeni gordum sadece fitil sokulcekse iyimis
3 Kas 2015 Konuyu Başlatan #7 ysf35 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 2 Kas 2015 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Puanları 0 araç sıfır kıyamıyorum . serviste yaptırsam çok para . acaba serviste sökerler mi
3 Kas 2015 #8 karacamelih Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 17 Ağu 2015 Mesajlar 1,416 Tepkime puanı 0 Puanları 0 ysf35' Alıntı: araç sıfır kıyamıyorum . serviste yaptırsam çok para . acaba serviste sökerler mi Genişletmek için tıkla ... Ben kadjar aldim direk goturdum cam filmine. Fitilleri soktu adam kiyin bisey olmaz ) Sent from my iPhone using Tapatalk
ysf35' Alıntı: araç sıfır kıyamıyorum . serviste yaptırsam çok para . acaba serviste sökerler mi Genişletmek için tıkla ... Ben kadjar aldim direk goturdum cam filmine. Fitilleri soktu adam kiyin bisey olmaz ) Sent from my iPhone using Tapatalk
3 Kas 2015 Konuyu Başlatan #9 ysf35 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 2 Kas 2015 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Puanları 0 sadece arkayı mı söküyor
3 Kas 2015 #10 karacamelih Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 17 Ağu 2015 Mesajlar 1,416 Tepkime puanı 0 Puanları 0 ysf35' Alıntı: sadece arkayı mı söküyor Genişletmek için tıkla ... Arkayi sokmuslerdi fakat onu soktulermi goremedim arac basinda degildim bi muddet sonra. Sent from my iPhone using Tapatalk
ysf35' Alıntı: sadece arkayı mı söküyor Genişletmek için tıkla ... Arkayi sokmuslerdi fakat onu soktulermi goremedim arac basinda degildim bi muddet sonra. Sent from my iPhone using Tapatalk