Cam Fitilleri Yırtılma

mstmr1986

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Sağ kapıda ve sol kapıda aynı şekilde. Bu problemle karşılaşan varmı arkadaşlar. Servis randevusu aldım. Garanti kapsamına girer diye düşünüyorum, sizce ne olur sonuç?

Yolda gördüğüm cliolara bakıyorum, tam bu köşe noktaları koptu kopacak duruyor.

W1VMWq.webp

RoJ7EG.webp

geçmiş olsun kaç model araç?

resimler görünmüyor bu arada.

Aracım 2014 model, resimler düzeldi sanırım?

resimler düzeldi evet. birde kendinizi üye tanıtım bölümünden tanıtırsanız herşey tamam olacak :eyv

garantiye girmesi lazım tabikide kullanıcı hatası değil sonuta soğuktan bir miktar çekme yapmış gibi duruyor.

Hoşgeldiniz. Soğuktan çekilip kopmuş olabilir. Bencede garantiye girer geçmiş olsun.

peki ses yapıyormu buradan?

Garanti dahilinde değişim yaparlar...

Klasik rüzgar sesi duyuyordum ama sebebi buradan mı bilemiyorum. Bu durumu dün farkettim, artık burası çözülünce anlayacağım heralde. Burdan ses gelse ıslık gibi olur diye düşünüyorum ama.

Klasik rüzgar sesi duyuyordum ama sebebi buradan mı bilemiyorum. Bu durumu dün farkettim, artık burası çözülünce anlayacağım heralde. Burdan ses gelse ıslık gibi olur diye düşünüyorum ama.

eğer düşük hızlarda klasik rüzgar sesi geliyorsa buradan dır bence. toplu iğne ucu kadar bir açık olsaydı ıslık yapardı evet ama bu bildiğiniz bayağı açılmış yani ıslık sesi olmaz bundan.

Aracın rüzgar sesini o kadar kabullenmişim ki çıkıp ne oluyor diye bakmadım:) tesadüfen farkettim bu yırtığı.

Geri