CARLİNKİT TBOX PLUS CİHAZI İLE R-LİNK 2, EASY LİNK ve OPEN R-LİNK CİHAZINI ANDROİD TABLETE ÇEVİRİN

Befe

Süper Moderator
41-Kocaeli
Hepinize merhaba.

Bu konu başlığı altında sizlere, Renault marka araçlarınızda veya renault olmayan araçlarınızda Android Auto veya CarPlay üzerinden, aracınızın R-Link 2, Open R-Link ve Easy Link cihazlarınızı Android bir tablete çevirebileceğiniz bir cihazın kutu açılışı, kullanım, uygulamalar, kablosuz Android Auto ve Carplay kullanımı, gps, navigasyon, google play vb. özellikleri sergileyeceğim videoları sizlerle paylaşacağım.

Ben cihazı bir süredir kullanıyorum ve cihaz sıkıntısız çalışıyor. Cihaz özellikleri ve daha fazlası için bu konuyu veya kanalımdaki videoları takip edebilirsiniz.

Satın almak isteyenler için faydası olması maksadıyla, satıcı ile bir indirim kodu üzerinde anlaştık. Ürün sayfası budur; Carlinkit Tbox Plus AI Box-Wireless Apple Carplay & Android Auto ürün sayfası: https://autokitcarplay.com/products...e-carplay-android-auto?variant=43944122843363

Uygulanacak indirim ise %20'dir. Kodu ise şu şekilde gireceksiniz; CİHAZI %20 İNDİRİMLİ OLARAK SATIN ALABİLECEĞİNİZ İNDİRİM KODU "HAKAN20" dir. Ödeme sayfasına geldiğinizde bu kodu kullanırsanız anında %20 indirim uygulanır.

İlk video kutu açılışı ile alakalı:

İlk kullanım videosu:

Cihazın 2016 Renault Talisman'da kullanımı:

Merhaba, Megane 4 İcon aracım var 2016 model 2.2.19.300 sürümüne sahip bu cihazı efektif şekilde kullanmak için adroid auto ve car play açmak istiyorum bana yardımcı olabilir misiniz usb değişimi için sahibinden üzerinden bi satıcı buldum alıp taktığımda versiyon 3 yükseltmesi ile yeterli olucak mı veya hiçbir şey yapmadan bu cihazı mı almalıyım

Merhaba Eren Bey, Aramıza hoş geldiniz. Maalesef 2.2.19.300'de ne android auto çalışır, ne de carplay. Normalde developer Side üzerinden aracınızın hw.gen versiyonunu da kontrol etmemiz lazım. Ama yüksek ihtimal ile o da hw gen 1.1'dir. Bu da r-link 2 cihazınızın carplay uyumlu olmadığı anlamına geliyor. USB değişimi de fayda etmez. Ekran 7" mi? , 8.7" mi?

Merhaba, Megane 4 İcon aracım var 2016 model 2.2.19.300 sürümüne sahip bu cihazı efektif şekilde kullanmak için adroid auto ve car play açmak istiyorum bana yardımcı olabilir misiniz usb değişimi için sahibinden üzerinden bi satıcı buldum alıp taktığımda versiyon 3 yükseltmesi ile yeterli olucak mı veya hiçbir şey yapmadan bu cihazı mı almalıyım
Merhaba Eren Bey, Aramıza hoş geldiniz. Maalesef 2.2.19.300'de ne android auto çalışır, ne de carplay. Normalde developer Side üzerinden aracınızın hw.gen versiyonunu da kontrol etmemiz lazım. Ama yüksek ihtimal ile o da hw gen 1.1'dir. Bu da r-link 2 cihazınızın carplay uyumlu olmadığı anlamına geliyor. USB değişimi de fayda etmez. Ekran 7" mi? , 8.7" mi?
hw gen 1.1 ekran ve 8.7 inç ekran ne yaparsam efektif olarak kullanım sağlarım?

Carplay mi kullanmak zorundasınız? Yoksa Android Auto sizin için yeterli mi?

Açıkçası telefonum şuan ve ilerleyen zamanlarda apple olmaya devam edicek o yüzden önceliğim ve gönlüm car play ama şuan ekran sadece süs gibi duruyor aktif kullanmak istiyorum o yüzden en kötü android auto destekli bir ikinci el eski telefon veya android auto kutularından falan almayı düşünüyorum

8,7" ekran için yazılımınızın en az v8'e kadar güncellenmesi lazım. Bu durumda serviste önce ön yükleme sürümü, sonra da v7 güncellemesi yaptırmanızı tavsiye ederim. Sonra v8 ve v9'a güncellenebilir. her güncelleme büyük riskler içerir. Çökme riski az değildir. Bu sayede tam ekran android auto kullanabilirsiniz. Diğer yandan ben carplay uyumlu olmayan araçlarda carplay'i kullanmanın bir yolunu buldum. o konuda da ücreti mukabili yardımcı olabilirim.

Tabiki ücretine karşı değilim o kadar emek verip onca yardım sağlıyorsunuz serviste güncelletmek istedim çökerse suç sizin olur diyor servis o yüzden emin olamadım serviste güncelleme sağladıktan sonra elle v9a kadar güncelledik diyelim nasıl yapacağız yardımcı olabilir misiniz

Geri