Çelik Jant Seçimi İçin Yardım Lütfen...

Psycho_35

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba aranıza yeni katıldım .İlk defa hem renault hem sedan hemde dizel bir araç aldım .2hafta önce aldığım 2006 clio 1.5dci alize model aracımın jantlarını değiştirmek istiyorum ama ne tarz yakışır hiçbir fikrim yok yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim fikirlerinizi bekliyorum :)

13236d1391527844-celik-jant-secimi-icin-yardim-lutfen-renault-clio-1-5-dci-alize-645933-26bda1ea.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aracın fotosunu koyarsanız daha net yardımcı oluruz

aracın fotosu budur şuan elimde olan tek resim araca ufak tefek değişiklikler yaptım cam filmi xenon far gibi .Modifikasyona açığım imkanım wardır ne tür jant gideceği hakkında fikrim yok malesef

Ekli dosyayı görüntüle 13237daha çok ofsetli jant tercihim birde şu megane 2 16inç 5 kollu jantı çok beğeniyorum nasıl olur acaba ?

Megane 2 jantı bir arkadaşım taktı gayet güzel oldu symbole , ama aracı düşürürüm diyorsanız ''Karpuz'' veya ''Alpine'' jant çok güzel gider ..

16 inç mi 15 olanmı aracınızdaki anlaşırsak alabilirim tabikide neden olmasın

16 inç mi 15 olanmı aracınızdaki anlaşırsak alabilirim tabikide neden olmasın

Günaydin , 16 bnm araçimin üstündeki ben 17 janta geçiicem aslinda satmicaktim ama kömürlükte durcagina işe yarasin .. İsterseniz 4 ünün fotosunu çeker gonderirim konuda.. :eyv

Konu taşındı :eyv

hayırlı olsun aramıza hoş geldıniz kaç milyara aldınız acaba aracınızı ?

Geri