Chip kullanimi ne kadar sağlikli ve nerde yaptirilmali

MURAT DUNDERIR

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selam arkadaslar aracimin performansini arttirmak icin chip aktirmayi dusunuyorum bu uygulmayi kullanan varmi varsada en guvenilir marka hangisidir ?

Aleyküm selam, aracınız nedir model ve motor bilgisi verirseniz daha detaylı yardımcı olabiliriz.

İyi forumlar.

6.5 senedir kendi aracımda BaselTuning imzalı yazılımı kullanıyorum ve gayet memnunum...

MUSTAFA ABI SENIN YORUMLARINI GORDUM VIDEOYUDA IZLEDIM BAŞARILI OLMUŞ
Clio 4 90 hp BEYINE ZARARLI FALAN DIYORLAR AYRICA GARANTI DISI KALIYORMUS ARAC ALALI 1 HAFTA OLDU DAHA ACABA SORUN YASARMIYIM TERADDUTTE KALIYORUMhımm

Son düzenleme:
MUSTAFA ABI SENIN YORUMLARINI GORDUM VIDEOYUDA IZLEDIM BAŞARILI OLMUŞ
Clio 4 90 hp BEYINE ZARARLI FALAN DIYORLAR AYRICA GARANTI DISI KALIYORMUS ARAC ALALI 1 HAFTA OLDU DAHA ACABA SORUN YASARMIYIM TERADDUTTE KALIYORUMhımm
Benim aracta yazilim var, 1 yil oldu hic bir sorun yasamadim,

Yazılım doğru ellerde yapılırsa, her ışıkları kalkışta dip gaz yapılmazsa, her selektör atanla kapışılmazsa ve en önemlisi düzenli bakım yapılırsa zararı olmaz.

Aleyküm selam, aracınız nedir model ve motor bilgisi verirseniz daha detaylı yardımcı olabiliriz.

İyi forumlar.
Usta. Benim araç 2015 model 1.5 dci edc 90 lık. Olurmu olmazmı edc 270 tork kaldırıyormuş galiba en fazla bir yardımcı olurmusun bu konu hakkında

Şanzıman değerlerine bakılmali bizim kangoolarda kullanılan 5 vites şanzıman 200 nm tork 6 ileri 240

S.a clio 4 1.5 90bg aracima chip talmayi dusunuyorum istanbul ici tavsiye edeblecgniz yer ve maliyet bildirirseniz sevinirim

Usta. Benim araç 2015 model 1.5 dci edc 90 lık. Olurmu olmazmı edc 270 tork kaldırıyormuş galiba en fazla bir yardımcı olurmusun bu konu hakkında
Yapılabiliyor, +20hp +50Nm artış alınıyor sağlıklı olarak.

S.a clio 4 1.5 90bg aracima chip talmayi dusunuyorum istanbul ici tavsiye edeblecgniz yer ve maliyet bildirirseniz sevinirim
Aleykümselam, yardımcı olabiliriz 750TL.

Geri