Selam arkadaslar aracimin performansini arttirmak icin chip aktirmayi dusunuyorum bu uygulmayi kullanan varmi varsada en guvenilir marka hangisidir ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim aracta yazilim var, 1 yil oldu hic bir sorun yasamadim,MUSTAFA ABI SENIN YORUMLARINI GORDUM VIDEOYUDA IZLEDIM BAŞARILI OLMUŞ
Clio 4 90 hp BEYINE ZARARLI FALAN DIYORLAR AYRICA GARANTI DISI KALIYORMUS ARAC ALALI 1 HAFTA OLDU DAHA ACABA SORUN YASARMIYIM TERADDUTTE KALIYORUMhımm
Usta. Benim araç 2015 model 1.5 dci edc 90 lık. Olurmu olmazmı edc 270 tork kaldırıyormuş galiba en fazla bir yardımcı olurmusun bu konu hakkındaAleyküm selam, aracınız nedir model ve motor bilgisi verirseniz daha detaylı yardımcı olabiliriz.
İyi forumlar.
Yapılabiliyor, +20hp +50Nm artış alınıyor sağlıklı olarak.Usta. Benim araç 2015 model 1.5 dci edc 90 lık. Olurmu olmazmı edc 270 tork kaldırıyormuş galiba en fazla bir yardımcı olurmusun bu konu hakkında
Aleykümselam, yardımcı olabiliriz 750TL.S.a clio 4 1.5 90bg aracima chip talmayi dusunuyorum istanbul ici tavsiye edeblecgniz yer ve maliyet bildirirseniz sevinirim