14 Mar 2015 #1 memolikk Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Haz 2014 Mesajlar 1,840 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 47 Bizim arabalarda yan çıtaların düşmesi devamlı canımı sıkıyor çıtanın tırnakları deforme olmuş tırnaklar satılıyormu bilen varmı çıtalara ne yapayım
Bizim arabalarda yan çıtaların düşmesi devamlı canımı sıkıyor çıtanın tırnakları deforme olmuş tırnaklar satılıyormu bilen varmı çıtalara ne yapayım
14 Mar 2015 #2 cagatay52 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 May 2011 Mesajlar 2,690 Tepkime puanı 42 Puanları 0 Yaş 36 memolikk' Alıntı: Bizim arabalarda yan çıtaların düşmesi devamlı canımı sıkıyor çıtanın tırnakları deforme olmuş tırnaklar satılıyormu bilen varmı çıtalara ne yapayım Genişletmek için tıkla ... Starklips firmasına bir bak derim http://www.starklips.com.tr/index.asp?gorev=kat&id=248&k=2
memolikk' Alıntı: Bizim arabalarda yan çıtaların düşmesi devamlı canımı sıkıyor çıtanın tırnakları deforme olmuş tırnaklar satılıyormu bilen varmı çıtalara ne yapayım Genişletmek için tıkla ... Starklips firmasına bir bak derim http://www.starklips.com.tr/index.asp?gorev=kat&id=248&k=2
14 Mar 2015 Konuyu Başlatan #3 memolikk Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Haz 2014 Mesajlar 1,840 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 47 Tamam dr. İnceleyeyim 3 adet kare klips var bir adetinde bizim çıtanın hangisi acaba bunların neyse bakarım pc aptallaştı biraz açmıyor sağol patron
Tamam dr. İnceleyeyim 3 adet kare klips var bir adetinde bizim çıtanın hangisi acaba bunların neyse bakarım pc aptallaştı biraz açmıyor sağol patron
15 Mar 2015 #4 bazdu Batuhan Dursun BAZDU, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Eyl 2014 Mesajlar 3,255 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 32 abi ben olsam eğer çıkmasını hiç istemiyorsam basardım silikonu bir dahada düşücek diye düşünmem
15 Mar 2015 Konuyu Başlatan #5 memolikk Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Haz 2014 Mesajlar 1,840 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 47 bazdu' Alıntı: abi ben olsam eğer çıkmasını hiç istemiyorsam basardım silikonu bir dahada düşücek diye düşünmem Genişletmek için tıkla ... Ben orjinalden yanayım
bazdu' Alıntı: abi ben olsam eğer çıkmasını hiç istemiyorsam basardım silikonu bir dahada düşücek diye düşünmem Genişletmek için tıkla ... Ben orjinalden yanayım
15 Mar 2015 #6 *Renault9 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Eki 2010 Mesajlar 8,212 Tepkime puanı 227 Puanları 63 Yaş 35 Yedek parcacilarda illa vardir abi bi sor derim.
16 Mar 2015 #7 umut54 Umut Şahin, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Ara 2011 Mesajlar 219 Tepkime puanı 2 Puanları 0 Sonuçta üzerindekilerde orjinal çıtaları en iyisi silikon, bulmak zor
17 Mar 2015 Konuyu Başlatan #8 memolikk Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Haz 2014 Mesajlar 1,840 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 47 umut54' Alıntı: Sonuçta üzerindekilerde orjinal çıtaları en iyisi silikon, bulmak zor Genişletmek için tıkla ... Evet çıtalarda sıkıntı yok zaten klipsleri aşınmış tutmuyor klips bulursam alırım haftasonu bakarım artık bulamazsam silikonlarım
umut54' Alıntı: Sonuçta üzerindekilerde orjinal çıtaları en iyisi silikon, bulmak zor Genişletmek için tıkla ... Evet çıtalarda sıkıntı yok zaten klipsleri aşınmış tutmuyor klips bulursam alırım haftasonu bakarım artık bulamazsam silikonlarım