Arkadaşlar şu son 1-2 gündür öğlen sıcaklarında klimamın yeteri kadar soğutmadığı şikayeti ile servise gittim. Ölçüm yapıldı ve herşeyin normal olduğu söylendi.
Ama sonuca bakmak gerekirse, ben sıcakta klima açıkken terlediğimi biliyorum.
Çözüm olarak şunu önerdiler.
1- ECO'yu zaten kapatın. (ki ben de öyle yapmıştım.)
2- Auto'da çalıştırmak yerine manuel olarak en sona alın ve dereceyi 18-19'lara düşürün.
3- İç sirkülasyon devrede olsun (yuvarlak simge).
4- Çok devirli kullanmayın, siz ne kadar performanslı kullanırsanız, araç klimayı o derecede keser dedi (nitekim bunu denedim hakkaten devir 4000-5000'lere çıkınca Fan üflüyor gibi oluyor ve pişiyorum).
Bu yorumlar karşısında sizin de önerileriniz var mı? Burda amacımız klimayı en iyi performansıyla kullanmak. Daha ben arabada donduğumu hatırlamıyorum.
Hepinizin en iyi klima performansı için önerilerinizi bekliyorum. Belki yukardaki bilgiler de yeterli olacaktır.
Herkese iyi sürüşler.
Ama sonuca bakmak gerekirse, ben sıcakta klima açıkken terlediğimi biliyorum.
Çözüm olarak şunu önerdiler.
1- ECO'yu zaten kapatın. (ki ben de öyle yapmıştım.)
2- Auto'da çalıştırmak yerine manuel olarak en sona alın ve dereceyi 18-19'lara düşürün.
3- İç sirkülasyon devrede olsun (yuvarlak simge).
4- Çok devirli kullanmayın, siz ne kadar performanslı kullanırsanız, araç klimayı o derecede keser dedi (nitekim bunu denedim hakkaten devir 4000-5000'lere çıkınca Fan üflüyor gibi oluyor ve pişiyorum).
Bu yorumlar karşısında sizin de önerileriniz var mı? Burda amacımız klimayı en iyi performansıyla kullanmak. Daha ben arabada donduğumu hatırlamıyorum.
Hepinizin en iyi klima performansı için önerilerinizi bekliyorum. Belki yukardaki bilgiler de yeterli olacaktır.
Herkese iyi sürüşler.