icon da standart.. r nav ın altı anam babam usulü ekransız teyp diye biliyorum zaten (r navsız renkli ekran yok diye biliyorum).. çok abartılacak bir şey değil teyp altı üstü navigasyon var içinde... ben yerinizde olsam otomatiğini almazdım gerçi aracın.. ben aldım çok pişman oldum.. düşük hızlarda ayagınızı gazdan çekince silkeliyor. yokusta ayagınızı gazdan cektınız tekrar bastınız dıyelım 3 sanıye beklıyorsunuz arabanın yanıt vermesını... tam bir kanser etme makinesi.. kredisi yıl sonunda bıtıyor bıttıgı gıbı satacagım... bu arada yanlış yonlendırmek ıstemem ancak araçla test surusu yaptınız mı? 90 hp lik dizel otomatiğini bulunduruyorlar hep.. aldım denedim sıkıntı yoktu benzınlısı daha ıyı cıkar 120 hp sonucta dedim ve aldım almaz olaydım.. trafiğe girmeye görün.. direksiyona kafa atmışlığım var o derece söylüyorum... skoda fabia alacaktım sıfır faizli kredi var diye bunu aldım mecburen. 2016 sonuna doğru dolar euro yukselıyordu.. tum araçlara her 15 günde bir zam yapıldığı için kaçırmamak istemiştim.. dsgnin gözünü seveyim. bu edc ve benzinli olanlar ne rezaletmiş... defalarca servsie gittim sallama silkeleme problemi için "bu araba böyle alışmaya bakın" dediler.
Marka kötülemiyorum kesinlikle, yaşadıklarımı anlatıyorum..dediğim gibi dizel otomatiğinde bu sıkıntılar yoktu.. ancak hiç bir bayiide de benzinli otomatik versiyonu yoktu test sürüşü için.. deneme sürüşü yapmak isterseniz özelden yazın ayarlayalım.. istanbul anadolu yakasında oturuyorum.
ekleme: aracım henüz 5700 km'de..