• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

otoahmet

Clio 1.3 tce egzoz emisyon katalik konvertör

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Can004
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Can004

Kayıtlı Üye
34-İstanbul
Selamun aleyküm arkdaşlar clio 1.3 aracımda egzoz emisyon arızası veriyor cihaza bağladığımızda katalik konvertör elektriksel arıza diyor kimisi değişcen diyor kimisi iptal etcen diyor ne yapcamı şaşırdım başına gelen varmı fark basınç değiştim çekiş düşükli falan hiç bişey yok araba tertemiz gidiyor arıza fotoğrafını koyuyorum bilen biri varsa yardımcı olsun

Ekli dosyalar

• IMG_4713.webp
    IMG_4713.webp
    115.9 KB · Görüntüleme: 2
  • IMG_4709.webp
    IMG_4709.webp
    143.1 KB · Görüntüleme: 1
Araçtan araca değişiyordur belki ama bu katalitik konvertör lerde bi girişinde bide çıkışinda oksijen(lambda) sensörleri var elektriksel bunlardan olma ihtimali var başka elektrikli bı aksam değil çünkü anca sensörler elktrk hatası verebilir

Tabi değiştirmek yada iptal etmek işin en kolay tarafı ki bu iptal edilemez bir aksam araç için hayati bir aksam muayene den bile geçemez araç kalır işten anlayan ustalarımızın başından atmanın en kolay yöntemleri arızanın üzerine gidilmesi gerekiyor

Bu arızayı direk araç yetkili servisine gösterin başka yerlere giderseniz çok söküp takarlar deneme yanılma şekliyle

Geri