Clio 2 1,5 dci tekleme

murat5261

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar sabahları en az 3-4 kez kızdırma bujisiyle ısıttıktan sonra aracın kontagına basıyorum arkadaşlar en az 6 ile 10 dk çalıştırıyorum fakat arada vuryntulu diğer tabirle arada bir tekleme yapıyo ısınınca bu sorun arada bir yıgılma oluyor bilgisi olan arkadaşlarımdan bilgi istiyorum birde bu aracın performansını arttırmak için ne yapmalıyım bu arada araç 194 bindereno

merhaba arkadaşlar sabahları en az 3-4 kez kızdırma bujisiyle ısıttıktan sonra aracın kontagına basıyorum arkadaşlar en az 6 ile 10 dk çalıştırıyorum fakat arada vuryntulu diğer tabirle arada bir tekleme yapıyo ısınınca bu sorun arada bir yıgılma oluyor bilgisi olan arkadaşlarımdan bilgi istiyorum birde bu aracın performansını arttırmak için ne yapmalıyım bu arada araç 194 bindereno

kardeşim mazotu nerden alıyosun

üstat bu arac için değil sürekli şelden alıyorum yuro dizel birde bu arac 2005 model clio sembol yeni değiştirdim ayrıca mazot filitresini 40 binde bir değişiyormuş ben o kadar km yapmama ragmen hemen değiştirdim ondan dır diyee ama o değil diye biliyorum

Enjektör ya da turbo arızası olabilir.

Mazot filtresi ne marka taktınız
Enjektörlerin geri dönüşlerde durum nasıl çok hava gonderiyormu

Mazot Filtresini Mais Kullanmanızı Tafsiye Ederim

Pompa üzerinde bulunan kahverengi müşür var yakıt hava karışımını ayarlıyor ona bir baktırın derim küçük bir parça ama gayette pahalı sıfırı 500 lira civarında ondan olma ihtimali yüksek

ilginiz için teşekkür ederim birazdan inip bakıcam

mais olarak yok delphi var mış artık mais bulamadım

Delphi Hdf913 olması lazım. Delphide de sorun yaşamazsınız.

Geri