Clio 2 ön amortisör

IceSPiRiT

Bora BiLGET,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Ön sol amortisörümde sorun oluşmaya başladı. Bozuk yerlerde (artık normal yol seyrinde de başlıyor) takırtılar vardı. Ön takım kontrol edildi, amortisör takozları değişti, değişiklik olmadı. Sonra amortisörü tekrar söktüğümüzde, amortisörü elle ittiğimizde birden içe düştüğünü, çekerken normal yavaşça geri geldiğini gördük. Usta, bir ara değiştirelim dedi.

Şimdi fiyat sorduğumda renonun orjinal amortisörü ile monroe arasında fiyat farkı yok gibi.. Orjinal her zaman iyi midir? Yoksa clionun orjinali yerine monroe mu kullanmalı? fikirlerinizi bekliyorum.

orjinalinden vazgeçmeyiniz.. yalnız nereye sorduysanız bi parça numarasını versinde kontrol edelim fiyat farkı olmaması ilginç

Renoda 121 lira görünüyor şuan orj amortisör.Monroe daha ucuz olması lazım 100liranın aşasında diye biliyorum ben.Değiştircekseniz çift olarak değşitirin aracın dengesi değişmesin..

parça numarası almayı düşünemedim o an sorduğum yerden. 130 TL 6 ay taksitli fiyat verdi. Ancak başka biryerden daha soracağım bugün, alabilirsem parça numarasını bakarız. Teşekkürler.

Geri