Clio 3 GrandTour Teyp Parça Kodu Hakkında

Parserko

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Arkadaşlar
Bir kaç gündür teyp ile uğraşıyorum , bugün tesisatı söküp yeniden yaptım , maalesef USB çalışmıyor ( Teyp'de usb menüsü yok )

Teyp Parça Kodu : 281158179R olarak gözüküyor
Aracın eski sahibini aradım çelişkili cevaplar verdi , sanırım çıkma bir teyp taktırmışlar (extreme modeli uyumlu ) ,
Sizlerden ricam bir hayır hasenat sahibi arkadaşın teybini söküp ordaki numarayı bana iletmesi yönündedir.

Saygılar

Güncel

aynı araçtan bende de var akşam söküp bakabilirim istersen.bende usb+aux giriş modülünden almak istiyorum sizde de bu modülle ilgili mi sorun var.

Ben type usb aux ve Bluetooth özelliği olan bi parca taktircam orjonalligi bozulmadan koldan kullanabilecegim bişey olacak teyipci ile görüştüm 120 tl Ye olur dedi servise gidip şifreyi öğrendim yapılınca paylasirim resimleri

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaptırdınız mı hocam?

0zv86Z.jpg
[/URL][/IMG]

bende bundan aldım takılırsa çalışırmı extreme modeli teyplerde çift girişili aux olan modelde

Teyp kodunu nasıl öğrenebilirim modele göremi değişiyor yoksa aracın kendisine özel mı oluyor bu kod

SM-C7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kod sabit değilmi değişmiyor bir defa öğrenince tamamdır değilmi

Bu kod sabit değilmi değişmiyor bir defa öğrenince tamamdır değilmi

Evet değişmiyor teyibe özel çıkıyor. Aracın kitapçığında yazabilir ( kalem ile sonradan yazılıyor genelde )

Geri