Clio 4 1.2 75 bg bakım fikirleri

CoastGuard

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar sizlerden 2 konu hakkında yardımcı olmanızı istiyorum. Birincisi aracıma kim binse içeriye çok fena motor sesi aliyor bu arabaya yalıtım yaptırsana diyorlar yalıtım oluyormu motor sesini içeriye almamak için. İkincisi ise aracımı Mayıs 2016'da sıfır aldım 8500 km de lpg taktırdım şu an araba 15000 km'de. 20000 bakımı mayısta geliyor LPG taktırdığım için motor garantiden çıktı haliyle 20000 bakımını dışardamı yaptırsam yoksa serviste bakımlara devammı etmeliyim garanti bitene kadar şimdiden teşekkürler değerli fikirleriniz için.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Motor sesi konusunda bende muzdaribim tamam atmosferik güzel ama bir yerden sonra
gereksiz uğultu ve gürültü oluyor ve beni çok rahatsız ediyor sanırım motor keçesi olmadığı için oluyor.
Eğer motor keçesi konulursa bir nebze çözüm olur diye düşünüyorum.

100 km üzerinde devir 3000 i geçince ciddi rahatsızlık vermeye başlıyor motor yanımda gibi :) keçe ucuz aslında 30 40 tl ye internette gördüm denemek lazım

Peki buna bir çözüm yokmudur serviste yada dışarıda yaptıracağımız ;) ikincisi ise bakım konusunda çok kararsızım sizce nasıl yapmalıyım.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaşlar benim araç 2014 dizel motor sesi falan yok. rüzgar sesi neyse de motor sesi bariz var yani bir de benzinli benim bilmediğim bir şey mi var

Geri