Clio 4 anahtarsiz giris ?

ewrenererdogan

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar icon modellerde anahtarsiz giris kapi kolunun arkasindA gizlenmis diyrlar ama benim ki oyle degil. Kolun ustunde bi dugme var ona basip aciliyo. Bu fark neden kaynaklaniyo acaba?

Modelden modele far var demek ki,Megane RS de aynı sistem var sağ tarafta ellerini kapıya yaklaştırdığında açılıyor,sürücü tarafında kolu 1 kere çekince açılıyor...

Öyle bir şey yok dostum. Kapı kolunun arkasında falan değil. Senin dümenin olduğu ye doğru. :)

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bilgilendirme icin saolun. Bir sorum daha var arka tamponun alt kisminda stop lambasina benzer arka sis fari tarzinda isiklandirmalar var onlar yanmiyor degil mi? Sadece isik aldiginda parlasin diye koymuslar galiba bilgibiz var mi?

Son düzenleme:
Bilgilendirme icin saolun. Bir sorum daha var arka tamponun alt kisminda stop lambasina benzer arka sis fari tarzinda isiklandirmalar var onlar yanmiyor degil mi? Sadece isik aldiginda parlasin diye koymuslar galiba bilgibiz var mi?

clio 4 ü hiç incelemedim ama dediğiniz lambalar sanırım clio 3 lerde de vardı.onlar parlıyor arka sis lambası dedikleri şeyler onlar sanırım yanlış bilmiyorsam.ama yandıklarını sanmıyorum.

Evet hatta meganeda da var cogu arabada var sanirim arkadan isik vurunca yansitiyor.

Arkdaşların dediğine katılıyorum :)

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri