Clio 4 aracim kaza yaptim yardim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hndsro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hndsro

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selam arkadaslar uzulerek soluyorum maalesef 2013 model yenı aldıgım aracıma gerı gerı gelen arac carptı ve sag ön kapı ezıldı muhtemelen degısmesı gerekıyor servıstemı degıstırmelıyım cıkma parçamı bulmalıyım ne tavsıye edersınız. tahmını kapı ne kadardır servıste

hocam oncelıkle gecmıs olsun Allah daha kotusunden sakınsın mumkun olduğunca değiştirmemeye bakın işlem olcak gıbıyse yaptırın bıkac yere sorun eger son care degıstırmekse oyle degıstırın

serviste yaptırın, sigorta/kasko ödesin

geçmiş olsun kerdeşim aracın 2.el değerini düşürmeyecek şekilde yaptırmanı tavsiye ederim...

Hafif ezilmeleri vakumla boya bile atmaya gerek kalmadan düzeltiyorlar. Eğer böyle bir durum söz konusu ise değiştirmeden düzelttirmenizi tavsiye ederim. Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.

Çok geçmiş olsun cana gelmesin.aracin boya durumu nasıl boyada kalkma filan yoksa vakum olayı işi halledebilir.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçmiş olsun

Geçmiş olsun ne yazık ki ülkemizde sürücüler dikkatsizlik sonucu kazaya yol açıyor . Sizede dikkatsiz bir sürücü denk gelmiş .. Bazı arkadaşlarımında dediği gibi aracınızın yedek parça + boya girmesi halinde 2.el değeri düşüyor . Değiştirme en son iş olsun sizin için . Onarımı mümkünse kazalı halını ve yapılmış halini detaylı fotoğrafını çekerseniz ileride satmak istediğiniz kişiye gösterirseniz en azından karşı tarafın güven problemi daha iyi olur ve çok fazla fiyatı öldürmez :) Yapabileceğim veya yardım edebileceğim bir konu var ise yazın . Sigorta hasar uzmanı olarak çalışıyorum .

Geçmiş olsun Allah beterlerinden korusun.

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaş aracı satıp reno foruma veda etti sanırım

Geri