Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Start stopla alakası yok megane 3 dizel dahil ayni sorun var. Bende de şans eseri oldu benimki clio 4 dci start stop yok. Bende de yokuş kalkış arızası yazdı. Arkadasin meganinda da servis lambası yandı dedi uyarıyı da sormadım. Onda da start stop yok. Sorun şu bundan renonun haberi yok olsa ben dizelim beni boşa alma yazdırır. Uzun zamandır süre gelen saçma gerçekliği olmayan bir uyarı hatası. Arkadaslar güzel yakalamış.Bu konuda o kadar çok yazıldı çizildi ki artık yazmak istemiyorum ama, yazmadan da edemiyorum. S&S araçlarda beyinden araba boş alındığında stop edilecek diye bir çok mekanik sisteme sinyal gönderiliyor ve hazır olması söyleniyor. Bu aşamada arabanın durması ile S&S devreye giriyor ve stop ediyor, biz ne yapıyoruz arabayı boşta sürmeye devam ediyoruz. Araba ne yapacağını bilemiyor ve belli bir süre sonra beyni sulanıyor ve böyle arıza uyarıları vermeye başlıyor. Arabanın beynini bulandıran arabayı süren beyinlerden kaynaklanan bir durum bu.![]()