Clio 4 arka hoparlörler

godo

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar clio4 1.5dci touch modeli sahibiyim aracımda sesi arkaya verdiğim zaman bile arka kapılardaki hoparlörlerden hiç ses gelmiyo acaba hoparlör yuvası var ama içinde hoparlör yok mu diye düşünüyorum...araç sahipleri veya bilgisi olanlar bilgi verirlerse sevinirim

çok ilginç emin misiniz bende denemiştim 1.2 icon aracımda calısıyordu bende bence bir servise gösterin en güzeli kimseye dokundurtmadan.

Önlerde var arkalarda yok diye biliyorum...

arkada yoksa normal diye biliyom bende... opsiyon olabilir... bunu da yapar bunlar... ıslık

Şimdi listesine baktım,Touch modelinde 4x20 watt olarak gösteriliyor demek ki var lakin takmayı unutmuş olmasınlar...:)

arkadaşlar araçta arka hoparlörler var joy modelinde yok ama touch ve icon modellerinde var...fakat çok denedim uğraştım çalışmıyo yarın bir gün servise götürecem ama renault aldığıma da pişman ediyolar yani yavaş yavaş

arka kapılarda hoparlör var diye biliyorum bende vala bass reflex yazıyor var hoparlör ama çalısmıyorsa servise gösterin kurcalamadan önce bence

arkadaşlar araçta arka hoparlörler var joy modelinde yok ama touch ve icon modellerinde var...fakat çok denedim uğraştım çalışmıyo yarın bir gün servise götürecem ama renault aldığıma da pişman ediyolar yani yavaş yavaş

renaultun hatası var ise bu işte ücret ödemeden oradan çıkacaksınızdır soğumaya da gerek yok evlada küsülmez :)

bir hoparler için soğursan, ayp yani... daha neler var piyasada, onlar napsın... ;)

Geri