Clio 4 ön konsoldan gelen ses

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ookan051
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ookan051

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
selam arkadaşlar benm araç clıo sport toure bozuk yolda veya stabilize yola girdiğimde on düzenden veya ön döşemeden gibi azda olsa zırıltılı ses geliyor bunun gibi sesle karşılasan varmı :(

aynı sorun bendede var

Direksiyon kutusu diyen de var, viraj lastiklerinin sertliğinden diyende var,en temizi servise götürmek...

eger direksiyon kutusu ise büyük ihtimalle ona benziyor değişcek gibi

Direksiyon kutusu diyen de var, viraj lastiklerinin sertliğinden diyende var,en temizi servise götürmek...

servise gittiğimde direksiyon kutusu ve viraj demirlerine bakılmsını mı isteyim veya değişmesini mi garantı kapsamında değişim olurmu

Merhaba

Direksiyon kutusu problemi yaşiyorsunuz iç mekandan gelen tüm sesler clio 4 genel yapisi itibari ile tum kullanicilarin araçlarinda mevcut herhangi bir servise giderek aracinizi test ettirin :eyv

İconcanımın R-NAV Multimedia Sisteminden Tapatalk 4 ile Gönderildi

birde dikkat ettim mesela hafif motoru zorlayınca yanı 2de yavaş giderken 3 veya 4 vitesi attığımda gaza basınca yine ön kolsondan mı nerden bilemiyom bu ses geliyor zırıltı gibi dediğim direksiyon kutusumudur acaba belirti

birde dikkat ettim mesela hafif motoru zorlayınca yanı 2de yavaş giderken 3 veya 4 vitesi attığımda gaza basınca yine ön kolsondan mı nerden bilemiyom bu ses geliyor zırıltı gibi dediğim direksiyon kutusumudur acaba belirti

servise gösterdim test ettı sürdü ses çıkmadı bulamadı bi türlü direksiyon kutusudur değişelim dedim onla ilgili değil dedi kaldı:)

servise gösterdim test ettı sürdü ses çıkmadı bulamadı bi türlü direksiyon kutusudur değişelim dedim onla ilgili değil dedi kaldı:)
hocam hep böyle yapılıyor... Sen direksiyon kutusundan ve viraj denge demiri askı rotlarından ses geliyor diye git tıpış tıpış değiştiriyolar...

Geri