Merhaba yaklaşık bir ay önce adana otokoçtan aracımı aldım. Bir kaç kere "Enjeksiyonları kontrol ettiriniz" şeklinde sarı renkte uyarı aldım seyir halindeyken. Özellikle düşük devirlerde karşılaştım. Şehirlerarası gidişlerde hiç uyarı almadım. En son tatil için gittiğim mersinde çok uzun süren yoğun bir trafikte neredeyse gaza her basışımda uyarı verdi. Trafik açılıp daha yüksek devirlere çıkabilecekken ise araba gaz yememeye başladı dip gazda 80 in üstüne çıkmadı ve sürekli uyarı verdi. Daha önce izlediğim bir videoda özellikle enjeksiyon bağlantı kablosundan kaynaklı olabileceğini (korozyon, nemlenme v.b) duyduğum için sağa çekip bağlantı yerini çıkarıp taktım. Sonrasında ise hata almadım. (normalde otokoç sattığı ikinci el araçlara 3 ay-5k km motor mekanik garantisi veriyor ancak durumun kullanıcı kaynaklı mı araç kaynaklı mı olduğu servise gidilmeden anlaşılmıyor eğer kullanıcı hatası çıkarsa haybden arıza tespit için 3-4k alıyorlar) Bu konuda yardımcı olabilecek bilgilendirecek kimse olursa çok sevinirim.