Clio Direksiyon Hidroliği Nereye Konuluyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serci07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

serci07

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar pazar günü malum biz erkeklerin yaptığı işleri yapıyordum arabama. Yıkama, yağ, su kontrolü felan. Genellikle alman araçları kullandığım için biraz yabancısıyım clionun. 2004 Hb 1,2 aracımın direksiyon hidroliği konulan yeri bulamadım. Seviyesini flen kontrol edeyim dedim. Ama yok. Nerede bu hazne arkadaşlar. Kafama takıldı ?:soru

daha su koymaktan aciz bendenizi ezdiniz bu mesajla nerede kaldı hidrolik eklemek12 3

Foto eklerseniz daha iyi yardımcı oluruz ancak önden baktığınızda sol tarafta olması muhtemel, tabii elektrikli değilse pompanız

Kaputun resmi olsa az cok tarif edecegim.
Önden aracınıza baktıgınızda Aracın sag tarafında ( direksiyon olan tarafta ) silecek koluna yakın bir yerde olması gerekiyor. siyah bir kapağı vardır diye hatırlıyorum.

Aşağıdaki resimde sarı dairesel çizgi ile belirlediğim hazne direksiyon hidroliği haznesi olması gerekiyor.

clio2hidrolik800x600.jpg

bu da yüksek çözünürlükteki resimin linki.

http://img145.imageshack.us/img145/1627/clio2hidrolik.jpg

kapak üzerinde sarı ile çizilmiş direksiyon simidi işareti mevcut

fren hidroliği gibime geldi o. Şirketin aracı kullandığım için kendi aracım garajda çekili. İlk fırsatta kontrol edeceğim.

1.2 cliolarda elektrik destekli hidrolik direksiyon özelliği mevcut. bu sistem kapalı bir sistemdir.yani hidrolik pompası olmadığı için hidrolik ekleme hazneside yoktur.

1.2 cliolarda elektrik destekli hidrolik direksiyon özelliği mevcut. bu sistem kapalı bir sistemdir.yani hidrolik pompası olmadığı için hidrolik ekleme hazneside yoktur.
Bizi bilgilendirdiğin için Teşekkürler

arkadaşın dediği gibi clıo 2 1,2 modeli elektriklidir.
fakat diğer motor tipi farklı clıo 2 araçlarda bu özellik rastlanmaz..

Geri