Clio evolution yıkama hakkında

tcicikler

Kayıtlı Üye
22-Edirne
Arkadaşlar merhabalar yeni bir araç satın aldım 1.0 tce evolution paket sormak istediğim bir soru var. Araçta anahtarsız çalıştırma, yaklaşınca kapıları açma/kilitleme gibi özellikler var ve ben aracı yıkamaya başladığımda araç kendini kilitliyor. Elimde tazyik tabancı dön dur köpükle falan derken bir de aracın tekrar kilitlerini açmakla uğraşıyorum her seferinde ☺️ araç kendini kilitlediğinde de malum aynalar da kapanıyor. Araç ayarlarına girdiğimde silecekler için “yıkamadan sonra sil” diye bir ayar mevcut. Acaba yıkama esnasında da böyle bir ayar mevcut mudur kumandadan vs. Yoksa anahtarı arabanın içerisinde bırakmaktan başka bir yol yok mudur teşekkürler

Clio 4 lerde kumandadan aça bastığın zaman bida ki çalıştırmaya kadar eller serbest iptal oluyor uzaklaşanızda kitlemiyor yani

Kumandadan açtığımda belirli bir süre araca start vermezsem yine otomatik kilitliyor. Burda asıl konu aslında şu aracın silecek ayarlarında “yıkmadan sonra sil” seçeneği mevcutsa bir yıkama modu da olmalı bir şekilde diye düşünüyorum.

Eğer aracın eller serbest kilitlenmesin istiyorsan ayarlar, giriş bölümünden yakınlaşın kilit açma ayarı kapatılabilir. Yıkama sonrası sil ayarı ise silecek kolunu bir tık aşağı alın ve araba çalışırken aracı yıkayın (araç çalışırken kartı yanınıza alınki içinde kilitlenmesin)

Geri