Clio II marspiyel

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ramchoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ramchoo

Ramazan NAKBAY-KOCAELİ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
aracima marspiyel arayisim devam ediyo uygun bisi buldum ama sizce yakisir mi abarti sevmiyorum sanki bu sade gibi fikrinizi almak istedim link veriyorum yardimci olursaniz sevinirim
blank.gif

blank.gif

RENAULT CLİO II SYMBOL MACBİEL - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 74850499

Son düzenleme:
güzel ama uc kısımdaki detaylar işi bozuyor daha güzel ürünler var..

Kötünün iyisi diyebiliriz. Hakana katılıyorum uç kısımları bozuyor ama çok kötüde durmuyor en azından ızgaralı falan değil.

evet detaylar isi bozuyo da dumduz olani da bulamadim bi sportlar da kullanilan var oda yurt disinda fiyat olarak da biraz daha pahali baska ne tur bulabilirim bilmiyorum bulabildiklerimin arasinda tek idare eder diyebilcegim bu var daha guzel urunler var derken var mi bildiginiz farkli sade bi model

kalıp olarak emanet durmuyor ama çıkıntılar kötü aynen oralarıda düz olsa güzel oalbilir

kalıp olarak emanet durmuyor ama çıkıntılar kötü aynen oralarıda düz olsa güzel oalbilir
Ariyorum daha sadesini ama bulamiyorum bakalim olmadi paraya kiyabilirsek yurt disindan siparis cekcez alternatif bilen varsa sevinirim:))

Emre ile neden getirmedin kargoda ucuz olacaktı Emre'nin marşbiyeller geldi...

kötünün iyisi bence daha çok güzel şeyler var

arkadaşlar bende 2001 siyah hb clio var tamemiyle orjınal ancak biraz oynamak istiyorum araçla güzel durmasını istiyorum sizce öncelik olarak ne ile başlamalıyım ilğiniz için teşekkürler

Geri