Clio III Sonar - Junyan Angel Far?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rhsnm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rhsnm

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracımın farlarını angel eye junyan far ile değiştirmek istiyorum. ama fiatları çok pahalı.. eğer sizlerden daha önce kendi farlarını değiştirmiş olan varsa çıkma farları satın alabilirim. aracım 2008 clio 3 hatcback... ayrıca junyan far alırsam giri olan aracıma yakışır mı deneyen var ise bilgi verirsenizz sevinirim...

Clio kullanan arkadaşlar yardımcı olacaktır :eyv

Junyan kullanan ClioIII kullanıcısı pek yok ama sahibindene bir bakın orda görmüştüm...

junyan ve sonar kullanıcıları aydınlatmadan sikayetcidir söyliyim size.. mercekleri göstermiyormus adam gibi..

Bencede pek güzel durmuyor ama tercih sizin.

ben eski aracımda xenonla birlikte sonar kullandım aydınlatma berbat hiç tavsiye etmem. angelların ömrüde az oluyor...

hiç gerek yok aracınızın kendi farlarını karartın on kat daha saglıklı bir görüntü elde edersiniz:)

Arkadaşlar öncelikle yazdığınız cevaplar için çok teşekkür ederim.yoksa neredeyse bugün alıyordum o bahsettiğim farlardan.Değişme sebebim ztn orjinal farlarımın sararmış olmasıydı. Peki mevcut olan bu farlarıma bir işlem uygulama şansım var mı? Yani parlaması için?

Geri