• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Clio iv 'ume yakinda kavusacağim!!!

Bandırmadan bursa ve özellikle maise gittiğine göre oyaktan araça alıyordur. Yoksa bütün ülke arabasını satıp 4 ay yayan gezip clio peşinde koşmuyor :D

bu kadar beklemeyeyim diye acele ettim.. neyse gönlüme göre beyaz rengi bulabildim aldım hemen.. varsın 2012 model olsun varsın arka camlar manuel olsun.. sıkıntı yok :)) keyifle biniyorum..

2013 siparişleri alınmaya başladımı ki benim en son görüşmemde aralık ayı içerisinde deniliyordu.

evet arkadaşlar ben oyak tan indirimli alıyorum.O yüzden şubat-mart gibi alacağız.inşallah hayırlısı olur. aranızda olmaktan çok mutluyum.

Hayırlısı olsun, geç olsun güç olmasın arkadaşım...:eyv

Bizde geçen sene OYAK'tan almıştık iki teslim dönemi vardı Martla Misan ama bildiğim kadarıyla Megane'lare Fluence'leri Ocak sonunda teslim etmeye başlamışlardı bizim Clio'larda Şubatın başında gelmişti teslim alabilirsiniz diye 8 Şubatta telefon etmişlerdi...

Hayırlı olsun

Arkadaşlar ben de nasip olursa yarın alacağım aracımı icon 90 Hp start-stop blut gri....

hayırlısı olsun şimdiden kazasız belasız sürüşler ...

Geri