Clio4 Joy Sesli Kontrol

limitless

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkese selamlar,

Clio4 st joy aracıma medianav evo alıp taktım sorunsuz çalışıyor. Forumda araştırdığım kadarıyla eco drve tüketim bilgilerini almak için bir modüle ihtiyaç varmış. Ancak benim sorum şu. Sesli kontrol için aracım joy olduğundan direksiyonda sesli kontrol tuşu yok. bu özelliği kullanmak için yapabileceğim birşey varmı?
Ayrıca dün iphonumda kullandığınız aksesuarla uyumlu bir uygulama var bildirimi geldi. aha radio diye bir uygulama yükledim. bazı fransız radyoları falan var. türkiye içinde böyle bir app varmı?

Merhaba,

Sesli kontrol tuşuna ihtiyacınız yok. Ayarlar'da nasıl çalıştıracağınız yazıyor zaten. Direksiyonunun arkasındaki telefonu yanıtlama tuşuna bir kaç saniye basarsanız eğer aracınız telefona bağlı ise "..bip" sesinden sonra komut verebilirsiniz. Siri'yi rahatlıkla kullanabiliyorum.

Merhaba,

Sesli kontrol tuşuna ihtiyacınız yok. Ayarlar'da nasıl çalıştıracağınız yazıyor zaten. Direksiyonunun arkasındaki telefonu yanıtlama tuşuna bir kaç saniye basarsanız eğer aracınız telefona bağlı ise "..bip" sesinden sonra komut verebilirsiniz. Siri'yi rahatlıkla kullanabiliyorum.
benim araçta dediğiniz şekilde olmuyor malesef joy paket olduğundan sanırım. icon paketlerde dediğiniz gibi arama kabul etme tuşunda sesli kontrol sembolüde var ama benimkinde sembolde yok çalışmıyorda. sadece iphonedan orta tuşa basılı tutup siriyi açınca ekrana bir buton geliyor ve ordan kullanabiliyorum. bunuda bugün keşfettim.

Geri