Şirkette kullandığım kangoda bu şekilde yarın sabah ilk işim incelemek olacak. Enteresan durum gerçekten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi şimdiden sağol. teşekkürlerŞirkette kullandığım kangoda bu şekilde yarın sabah ilk işim incelemek olacak. Enteresan durum gerçekten.
Senin aracında çocuk kilidi yok, ilk defa gördüm bunu, reno bunu da çalmış demek ki...Kusura bakmayın daha yeniyim . arka kapının her iki tarafını da bu şekilde . mandal düğme bulamadım. ön kapının resmide aşağıda yine bulamadım. ilginize şimdiden teşekkürler.
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]![]()
Senin aracında çocuk kilidi yok, ilk defa gördüm bunu, reno bunu da çalmış demek ki...![]()
sürücü koltuğunun yanında ön camları açma kapama ve aynaları ayar tuşu var başka bi şey yok. Benim kangooda kilit yok mu neSürücü kapısındaki cam açma düğmelerinin ordaki cam kilitleme düğmesi kapılarıda kilitliyor mu acaba![]()
USTA abi sağolasın ben yanlış yere bakıyormuşum. Kusura bakmayın. Sonunda buldum. Ayrıca mesaj yazarak yardımcı olamaya çalışanlarada teşekkürler. Allah kaza bela vermesin herkese..Dediğim gibi yanlış yere bakıyorsun kardeşim, arka kapıyı aç stop lambası tarafına bak, sen orta direğe gelen yere bakıyorsun ki onlar zaten kilit değil...