Üzülerek belirtmek isterim ki 2015 model Clio 4 1.2 Joy modelinde bir çok sıkıntım var acaba servise götürsem bana yardımcı olurmu??
1- Yüksek ihtimalle kapı fitillerinden gelen rüzgar var
2- Sağ ön kapıdan fitil sarkmış
3- Tavan döşemesi resmen sarkıyo ayrıca ön tarafından kesim rezalet resmen
4- Yer döşemesi pedalların orda bitiyo 1 karış eksik bide sol ayak dinlendirmek için yapılan bölmeye bi bastım sanki içine çöktü
5- Şöför kapısı kapanmıyor resmen sert çekmek gerekiyor
En önemlisi bugun farkettim baya yağmur vardı sanki araba biyerden su alıyo ayağıma bir iki damla yağmur suyu geldi. Resmen soğudum arabadan daha öncede çok arabaya bindim ama bu kadar umutsuz olduğum bi araba hatırlamıyorum düşünüyorum acaba "0" diye beklentim mi yüksek diye ama alakası yok yani yardımınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkürler...
1- Yüksek ihtimalle kapı fitillerinden gelen rüzgar var
2- Sağ ön kapıdan fitil sarkmış
3- Tavan döşemesi resmen sarkıyo ayrıca ön tarafından kesim rezalet resmen
4- Yer döşemesi pedalların orda bitiyo 1 karış eksik bide sol ayak dinlendirmek için yapılan bölmeye bi bastım sanki içine çöktü
5- Şöför kapısı kapanmıyor resmen sert çekmek gerekiyor
En önemlisi bugun farkettim baya yağmur vardı sanki araba biyerden su alıyo ayağıma bir iki damla yağmur suyu geldi. Resmen soğudum arabadan daha öncede çok arabaya bindim ama bu kadar umutsuz olduğum bi araba hatırlamıyorum düşünüyorum acaba "0" diye beklentim mi yüksek diye ama alakası yok yani yardımınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkürler...