cok sıkıntılı bı durumdayım :(

dogukan_aynali

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
yolda gıderken tırk dıye bı ses oldu ve araba kendını ıstop ettı hemen yolun kenarına cektım ve bıraktım sabah servıse goturdum ve tırıger kayısı kotugunu ogrendım sıbobları ve valflerıde eymıs olabılırmıs hemen egermı bıde turkıyede hepsını degısmeye kalksam ne kadar fıyat cıkar kıbrıstayım bılıyorsunuz :( :(

geçmiş olsun.. moralinizi bozmak istemem ama 3-5 milyar arasında değiştiğini duymuştum.. geçenlerde ben trigeri serviste değiştirmiştim işçilik dahil 600 vermiştim.. şimdi siboblar felanda eğildi.. ama inş ucuza çıkrsınız..

Geçmiş olsun kardeşim,büyük şanssızlık bu yaşadığın,1.000 lira civarında triger vs masrafın çıkar,Coupeciler daha iyi bilir ne tutacağını...
Konuyu Coupe bölümüne alayım daha güzel cevaplar alırsın...

geçmiş olsun ; bende morelinizi bozmak istemem ama 550 tl ye de ben değiştirtmiştim öyle hatırlıyorum ..

Geçmiş olsun,İnşallah en kısa ve en ucuz yoldan halledilir sorun.

550 - 600 diyen arkadaslar sadece triger değil triger kopmussa Siboplar egilmistir motorun içinde olur olmadık yerleere zararı var Trigerle bitmiyor iş

banada trıger sıboplar valfler 1000 lıra mastaf cıkardılar hayırlısı bakalım :(

geçmiş olsun kardeşim şanssızlık... geçen yaz arkadaşın sienasında başımıza gelmişti yolda kalmıştık işçilik triger bikaç işlem 600 tutmuştu...

Geçmiş olsun Allah beterinden korusun

Geçmiş olsun üzücü bir durum :(

Geri