COUPE Acil yardım

cobraoguz

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
ARKADAŞLAR 2001 2.0 ide megane coupem var
zor durumdayım.. inmo arıza yaptı.. programı bulamıyorum.. irtibatlaşırsak kopyalatabiliriz.. makine 1 aydır yatıyo.. yardımcı olmak isterseniz 0 534 859 80 14 çağrı bırakmanız yeterli ben sizi ararım şimdiden teşekkürler

aslında ankara güven otoda bu sorunu çözebilirler... yıldız sanayi

Başlık arkadaşların daha çok ilgisini çekecek şekilde düzeltilmiştir,geçmiş olsun inşallah halolur :eyv

Ankaralı arkadaşların ilgileneceğini düşünüyorum

akşama kadar net bir karara varılır...

İmmobilizer güvenlik donanımı..Birileri bilgilerini gelir sizle tanımadığı kişiyle paylaşırmı bilemiyorum..

Arkadaşlar ben ankara kayaş polis merkezinde polis memuruyum, umarım güven problemi yüzünden kimse yardımdan kaçmaz, bulabildiğim son çare bu, daha önce enjektör problemi yaşamıştım antalyadayken yurtdışından getirtmiştik ama ankaraya geleli 7 ay oldu ve daha kimseyi tanımıyorum doğru düzgün yani bu sefer iş biraz daha karışık

Ankara RFC Ekibimiz size yardımcı olacaktır...:eyv

Arkadaşlar ben ankara kayaş polis merkezinde polis memuruyum, umarım güven problemi yüzünden kimse yardımdan kaçmaz, bulabildiğim son çare bu, daha önce enjektör problemi yaşamıştım antalyadayken yurtdışından getirtmiştik ama ankaraya geleli 7 ay oldu ve daha kimseyi tanımıyorum doğru düzgün yani bu sefer iş biraz daha karışık

bir coupeli polis memur arkadaşımız daha vardı ankaradan , onunla irtibata geçebilirsiniz :eyv

ondaki 2.0 İDE mi..? başka program tutmuyo.. ayrıca nasıl iletişime geçebilirim bilgi verirseniz sevinirim

Geri