Coupe alıcam şu ilana bakar mısınız? YARDIM...

surrealist

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Bu aracı almayı düşünüyorum arkadaşlar. Daha önce hiç coupe kullanmadım . Satan elemanla görüştüm km si orjinal. Olursa servise baktırıpta alacağım. Sunroof lu olan full modelinden değil yalnız. Aralarında ne gibi farklar var? Piyasası olan bir araç mıdır? Beğenmezsem elimden çıkarabilir miyim?

Renault Megane 1.6 Coupe 2000 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 73823756

Kendinizi üye tanıtımlarından tanıtırısanız daha fazla yardımcı olabilriz :eyv

Kendini tanıtanlar araçlarını yazmışlar bende henüz araç yokki be hocam. Adımı soyadımı mı yazıyım

Son düzenleme:
Kendinizi tanıtın dedi arkadaş arabanızı tanıtın demedi
İsim soyisim hangi şehirden hangi yaş hangi meslek vs vs biraz kendinizden bahsedin ilk aracınız mı olucak önceden aracınız varmı vs vs
Bu arada sorunuza cevap veriyim sunrooflu modeller fulldur deri koltuk cd changer çelik jant gibi extra bi kaç özellik içeriri

Bu fİyata full olanlarindan bulursunuz buna 14 bİn vermem Şahsİ fİkrİm km orjİnal mİ bİlemem ama dÜŞÜrÜlse bİle servİste anlamazlar

bencede çok pahalı

bu km de de bi iş var araba yıpranmış duruo bel altı özellikle genede denemek ve görmek lazım yakından

yakından gidip bi bakarsın sağına soluna sonra servise baktırırsınız kilometresi orjinalmi die sağlam bi ustaya baktırırsınız boya durumu nedir die ama servisten şaşmayın bana göre bu araç 13,500e biter...

bence de biraz daha araştır daha çok araaaaç var... :)

Geri