Arkadaşlar malum, felsefemiz "durmak yok yola devam" sloganı ile modifikasyonlara devam etmek. Coupe'nin bakımları ve restorasyon derken şemsiyeyi aldık. E bari şemsiyede açılsın istiyoruz, bu yüzden kararlı bir şekilde spor yay bakıyorum. 35 mm yeterli olacak gibi. Bu yüzden 3 marka bakıyorum Eibach, Vogtland ve FK...Aslında Onur abi ile yaptığımız mütalaalarda vogtland'ın uygun bir seçim olacağını düşündük. Bunun dışında ustam Eibach'tan vazgeçme diyor. E bir yandan Halil abi Fk'dır, en kralıdır diye verdi ayarı...Sonuç? Tam bir çorba
)
İstediklerim şunlar:
1-Aracın amortisörlerine uygulama yapmadan uygun ve görünüşü güzel bir seviyeye indirmek.
2-Yol tutuşu arttırmak
3- Mümkün mertebe komfordan çok ödün vermemek (zaten orjinal amortisörler oldukça sert, komfor çok yok sayılır, bunu belli şekilde korusak yeterlidir)
Evet, yorumlarınızı bekliyorum, sahne senin Fancılar..

İstediklerim şunlar:
1-Aracın amortisörlerine uygulama yapmadan uygun ve görünüşü güzel bir seviyeye indirmek.
2-Yol tutuşu arttırmak
3- Mümkün mertebe komfordan çok ödün vermemek (zaten orjinal amortisörler oldukça sert, komfor çok yok sayılır, bunu belli şekilde korusak yeterlidir)
Evet, yorumlarınızı bekliyorum, sahne senin Fancılar..