Coupecıler, aracınızda eger bu şekilde şase varsa

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mert

Mert Kaan BAYKAL,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
coupelerde zannedıorumkı genelde olan bı problem fren basıldıgında zaman zaman arka sıs yakıor. ayberk saolsun kendı ustasıyla gorustukten sonra kesınlıgı olan bı sonuca vardık ampullerı cıkarıp temızleyın balata spreyı ıle sıkıntı kalmıor ( stopların ampullerını) bos yere elektırıkcıde ugrasmamanız ıcın soluyorum arkadaslar bugun benım aracınkını halletık ayberk kankama tesekkurler tekrardan:)

coupelerde zannedıorumkı genelde olan bı problem fren basıldıgında zaman zaman arka sıs yakıor. ayberk saolsun kendı ustasıyla gorustukten sonra kesınlıgı olan bı sonuca vardık ampullerı cıkarıp temızleyın balata spreyı ıle sıkıntı kalmıor ( stopların ampullerını) bos yere elektırıkcıde ugrasmamanız ıcın soluyorum arkadaslar bugun benım aracınkını halletık ayberk kankama tesekkurler tekrardan:)

seni aradığımda stopları söküyodun sanırım açmadığına göre elinde iş vardı. :pislik

ilk defa duyuyorum mert.. başıma gelirse, uygularım. saol bilgi için :D

eyw mert.
semih abi sürekli gösterge panelindeki arka sis farı işareti yanmıyo göz kırpar gibi yanıp sönüyo hmn

hıhı, tahmin ettim :eyv

şaşmaz'a gitmiyor musnuz murat'ın cai için?? :D

hıhı, tahmin ettim :eyv

şaşmaz'a gitmiyor musnuz murat'ın cai için?? :D

Murat abi burda değil haftaya yapılcak o iş:D

benim hiç dikkatimi çekmedi ama eğer olursa irtibata geçerim:)

*
Hadi iyisin mert halletmissin, baya bi uyuz olmustun o gun.

Bambam'in islemleri haftaya, bu haftasonu kizimi sevmeye geldim. Manisa'dayim..

Geri