Dun Konyadaydım Sanayiyiye girdim Cıkamadım bidaha :
Sabah giderkenn Teybin ileri dugmesi bozuldu sarkıları kendi değiştiriyordu. Teypciye gittim onu hallettim Ordan cıktım arabanın alarmı kablolar cıkmıs ses yok kapılar acıldıgında dortluler yanmıyordu. Neyse elektrkciye girdim Adam onu yaptı tamir etti. geri geri cıkacam . geri geri inerken arabadan küüüttt ses geldi durdum ortalık benzin kokuyor
arac stop etti ileri aldık altına ne görsem benzin filitresi yerinden cıkmıs saallanıyor. Ve arabayla yerdeki kaldırım arasına sıkışınca çatladı .. Hemen benzin filitresi aldım taktık neyse ordan ayrıldım . bi kac km gittm baktım LPG dugmesine ısık gelmiyor.. Araba benzinde... sigortasını bildigim icin değiştirdim Ama olmadı..aynı elektrkciye gittm dugmenin arkasındaki Soket cıkmıs Alarmı takarken. 4 renk var yapamadı.. LPgciye gittim Landirenzo LPG bayisi anlar biz anlamayız Landirenzo taşınmış gel bu sefer Landirenzo Bayisi AdEMler otogazı ara anadolu sanayiye tasınmıs Buldum.. yaptırdım derin bi nefes aldım.. Sonra aksesuarcıya gittim .
direksiyon deforme oldugu icin sordum napabiliriz diye deri kılıf varmıs iğne iplikle dikiliyor dikişli guzel bişeydi begendim yaptırdım..
Gayette hoş oldu .. 25 TL takıldı
kılıf dikilrken Kolçakları gördüm dikişli deri siyah kolcak hosuma gitti.. 30 TLde ona bayıldım ..
kolcak montajı sırasında Eksoz ucLarı dikkatimi çekti
10 Tlde buna bayıLdım tabii 
bi kac tanede BONUS diyelim
bütün bu işlemler bittikden Sonra acık hava filitreleri gözüme çarptı
Monza marka vardı sadece HKS ve KN Sordum yok dedi Green gene yok dedi Basladı bana Monzayı anlatmaya .... BEnde dedimki Benim RFCem var Bana Anlatma ..
adam afalladı .. eee dedim Arabaya MontajLa birlikde 150 falan olur dedi. Köyde oldugum icin toz toprak cok acık hava filitresi dusunmuyorm
Son yaptgım değişiklikler bunlardı .. Paylasmak istedim

Sabah giderkenn Teybin ileri dugmesi bozuldu sarkıları kendi değiştiriyordu. Teypciye gittim onu hallettim Ordan cıktım arabanın alarmı kablolar cıkmıs ses yok kapılar acıldıgında dortluler yanmıyordu. Neyse elektrkciye girdim Adam onu yaptı tamir etti. geri geri cıkacam . geri geri inerken arabadan küüüttt ses geldi durdum ortalık benzin kokuyor

direksiyon deforme oldugu icin sordum napabiliriz diye deri kılıf varmıs iğne iplikle dikiliyor dikişli guzel bişeydi begendim yaptırdım..

kılıf dikilrken Kolçakları gördüm dikişli deri siyah kolcak hosuma gitti.. 30 TLde ona bayıldım ..
kolcak montajı sırasında Eksoz ucLarı dikkatimi çekti

bi kac tanede BONUS diyelim

bütün bu işlemler bittikden Sonra acık hava filitreleri gözüme çarptı

Monza marka vardı sadece HKS ve KN Sordum yok dedi Green gene yok dedi Basladı bana Monzayı anlatmaya .... BEnde dedimki Benim RFCem var Bana Anlatma ..

Son düzenleme: