D® Pö®tük aranızda.

Pö®tük

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkese selamlar. Adım Ferhan KARA, 34 Yaşındayım ve İstanbul Tuzla'da ikamet etmekteyim. 15 gün kadar önce almış olduğum 2000 Model Scenic ile yollardayım. Meslek olarak Sivil Toplum Kuruluşunda Genel Sekreterlik yapıyorum. Candostum Güzel insan Ediz'in tavsiyesi ile aranızdayım. Eskiden bulunduğum forumlara nazaran sessiz bir yol izlemek düşüncesindeyim.

Hepinizi Saygı ile selamlıyorum.

Hoşgeldin Ferhan seni aramızda görmek sevindirici :eyv

Demek can dostun Ediz tavsiye etti :))

Seni es geçmek ne mümkün üstadım. Bana ulaşmak için aracı olarak kullandığın şu güzel insanı horgörmeyesin.

Yalnız kayıt olmak için 1 gün geç kalmışım. 9 Kasım'da aranızda olurdum. Beni biliyorsun yani.

Seni es geçmek ne mümkün üstadım. Bana ulaşmak için aracı olarak kullandığın şu güzel insanı horgörmeyesin.

Yalnız kayıt olmak için 1 gün geç kalmışım. 9 Kasım'da aranızda olurdum. Beni biliyorsun yani.

Estağfurullah Dostum, hor görmek ne kelime. Ediz ile dostluğumuzu biliyorsun, Ediz'in dostu benim de dostumdur.
Görüşlerimi az çok diğer yerde biliyordun zaten. yaşanılanlar yapılanlar insanın içinde olanları değiştirmez, Ben her zaman seni ayrı tutuyordum zaten :eyv

Aramıza hoş geldin ferhan faydalı forumlar dilerim :eyv

Ailemize hoşgeldin. Keyifli forumlar.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ailemize hoşgeldiniz keyifli forumlar :eyv

Hoş geldin abi bende kaynarcada ikamet ediyorum buralardan üye olanları görmek güzel :D

Ferhan kardeşim hoş geldin. Seni burada görmek ne güzel. Ses itibarı ile tanıştık ama bir gün yüz yüze de görüşeceğiz inşallah. Aracın hayırlı olsun ve Allah kaza bela vermesin. Çoluk çocuğunla sağlıkla bin güzel insan.:eyv

Hepinize ayrı ayrı teşekkürler.

Hakkı abim kusura bakmayasın. Akşam telefonu bizim uşağa kaktırdım sürekli. Ancak senin işini en güzel şekilde anlatacak kişi oydu. İnşallah sana güzel bir araç bulacağız.

Geri