Bugun tesadufen birsey farkettim.debriyajin alt kismina taban halisi kivrilip potluk yapmisti ve bu nedenle debriyaj tam olarak en dibine kadar basmasina engel oluyordu.tahmini olarak 2/3 u kadar debriyaja basiliyordu.ancak araci kullanirken vites gecislerinden hic problem yok cok rahat ve sessiz.ayrica daha once sikayetci oldugum debriyajin yukarida kavrama sorunu da cozuldu boylece.pedala tam basilmadigi icin pedalin basildigi yerden itibaren kavrama basliyor.pedal boslugu gitmis oldu.boyle kullanmanin bir zarari olur mu?
Bence olmaz cunku debriyaj gorevini yapmiyor baski balatayi ayirmiyor olsa vitesler gecmez yada ses yaparak gecerdi.ayrica debriyajin yukarda kavramasi zaten kavrama noktasi ile dip nokta arasinin ölü oldugu herhangi bir islevi olmadigini gosteriyor.Sonuc olarak bu sekliylresurus daha konforlu ve seri.Gorus ve tecrubelerinizi bekliyorum.
Bence olmaz cunku debriyaj gorevini yapmiyor baski balatayi ayirmiyor olsa vitesler gecmez yada ses yaparak gecerdi.ayrica debriyajin yukarda kavramasi zaten kavrama noktasi ile dip nokta arasinin ölü oldugu herhangi bir islevi olmadigini gosteriyor.Sonuc olarak bu sekliylresurus daha konforlu ve seri.Gorus ve tecrubelerinizi bekliyorum.