Dikkat Edelim Arkadaşlar, Ne Kadar Korursak Koruyalım Ardı Arkası Kesilmez Bunların

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Baki Cali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Baki Cali

,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Arkadaşlar;

Bugün öğlen namazını camide kılayım dedim yola çıktım gidiyordum kii komşumuzun megane ını gördüm. arka kelebek camını kırıp teybini çalmışlar. Sen ne kadar korursan koru bir de bunlar var adamla fazla samimiyetliğimiz yok sokağımızda oturuyor sadece Selamun Aleyküm - Aleyküm Selam o kadar..

Ama gerçekten bu durum başıma gelmiş gibi üzüldüm. Kesinlikle bilen birisi yapmıştır. Çünkü adam pazar günü aracı çekiyo bir dahaki pazara kadar yanına bile uğramıyor bundan 1-2 sene önce de sol kelebek camını kırmışlardı bu adamın 2. oldu.

Teyp orjinalmiydi değilmiydi bilmiyorum ama orjinal teyp olsa o kadar kolay çıkmazdı diye tahmin ediyorum. Siz ne dersiniz bu duruma?

ALLAH hepimizi kazadan,beladan,hırsızlıktan, herr türlü kötü musibetlerden korusun inşallah.

Bu olaydan sonra bunların ardı arkası kesilmez diye düşünüyorum ve koruma filmi mi yaptırsam diyorum
hımm Çünkü araçta kasko yok
10325792_690683310977422_2032278328430866946_n.jpg

İnşallah fazla zarar vermeden sökmüşlerdir bari

10268601_690683384310748_7853308184728653856_n.jpg

Yazik Gercekten Bu Milletin Hali Ne Olucak Böyle ,, ALLAH Belalarini Versin Bunu Yapan veya Yaptiranlarin :asabi :asabi

Allah burunlarından getirir inşallah onun parasını yemeyi nasip etmesin, aciz ruhsuz karaktersiz ezik insan.

Allah bildiği gibi yapsın bunları gerçekten ama araç sahibide 1 hafta boyunca neden aracının yanına ugramamış anlamadım ben hergün binerim biyere gitmesem de :)

Allah bildiği gibi yapsın bunları gerçekten ama araç sahibide 1 hafta boyunca neden aracının yanına ugramamış anlamadım ben hergün binerim biyere gitmesem de :)

muhtemelen bu gece olmuştur bu olay yoksa elbet biri söylerdi. ama ben mesela sokaktan yürüyerek geçip arabayı görürsem kesinlikle 360 derece tur yaparım :D

Allah bildiği gibi yapsın. Ağlayanın malı gülene yaramaz ki....

senin olmayan bir şeyi nasıl alabiliyorsun aklım almıyor gerçekten..

iyi bari arabayı çalmamışlar...

Üzücü olay Allah Hepimizi korusun böyle olaylardan ve insanlardan.

teybi üstünde bırakmayacaksın. arabadan indimi ne var ne yok toplarım ben..

Geri