Diş Macunu ile Far temizleme ;)

PauLord61

Mehmet İNCE,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Sevgili aileme selamlar. Bu diş macunu ile far parlatma işini çok duymuştum ama bir türlü deneyememiştim . İşe yarıyor gerçekten sonuç ortada :eyv
Uygulama :
1- Farları önce ıslatıyoruz
2- Keyfe keder diş macunu sürüyoruz ( Ben Sensodyne marka kullandım Florlü hehe )
3- Hafif sert dış yüzeyi pütürlü bir bezle biraz bastıra bastıra sürtüyoruz.
4- Güzelce durulayıp siliyoruz bu kadar ;)

İşte sonuç :eyv
ml39tm7t.webp
x6fuuqdj.webp
hrwcx4mb.jpg

Elime emeğine paylaşımına sağlık Mehmetim çok temiz ve güzel işçilik çıkarmışsın bir ara bende deneyeyim bunu vakit bulursam tabi :pis

Pratik bilgiler dağarçığıma bu bilgiyi de ekliyorum. Teşekkürler Mehmetim, eline emeğine sağlık..:eyv

En azından çürümeyeceği garanti :). Önceki halinin fotoğrafı da olsa iyi olurdu.

:bravo:bravo

Elime emeğine paylaşımına sağlık Mehmetim çok temiz ve güzel işçilik çıkarmışsın bir ara bende deneyeyim bunu vakit bulursam tabi :pis
Kesinlikle denemelisin abi, ben 10 dk yaptım bu uygulamayı daha detaylı yapılırsa çok daha temiz sonuç çıkar abim :eyv

Pratik bilgiler dağarçığıma bu bilgiyi de ekliyorum. Teşekkürler Mehmetim, eline emeğine sağlık..:eyv
Eyvlh Aykut abim gerçekten basit ve işe yarar bir uygulama :eyv

Sensodyne ile parlatici macun arasinda cok bi fiyat farkı yok. Once aseton ve bulasik sungeri ile temizleyip o macunu suruyosunuz ve o peceteyle temizleniyor. 10 numara parlak ve temiz oluyor. Bilginize 😏

Ellerine sağlık. İşte ucuz ve pratik bir uygulama. Teşekkür ediyoruz kardeşim.:eyv

Geri