Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Reno ile aynı sisteme sahip olması lazım,bunu kendinde ayarlayabilirsin,kilitleme tarafına 5 saniye kadar basılı tut,bip sesi gelince sistem aktif hale gelir...
Reno ile aynı sisteme sahip olması lazım,bunu kendinde ayarlayabilirsin,kilitleme tarafına 5 saniye kadar basılı tut,bip sesi gelince sistem aktif hale gelir...
Bu işlemi yapmak için bir tane kablo çekilmesi gerekiyor. Bu kablo çekildikten sonra bilgisayarla ilgili konumu aktif yaptırmanız durumunda kapılarınız otomatik kilitlenecektir.
evet, kablo servis şart gibi... bende çok denedim olmadı... azdaha düğme komple ıptal olacadı... bıraktım ayarı... :berbat
bide kafa yapar gibi, kontak kapatınca açık moddaki kapıya açma sesi veri...
merhaba pazartesi günü çekmeköydeki yetkili servise götürdüm orda selim usta var beş dakikada bilgisayara bağlayım otomatik kilit seçeneğini aktım etti şimdi araç hareket ettimi kapıları otomatik kitliyor