Duster da otomatik kapı kilitlemeyi devreye sokma

karaamid

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
istanbulda bir yetkili serviste yapıldığını hatırlıyorum ama bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

arac hareket halındeyken otomatık kapı kılıtlenmesınden mı bahsediyorsunuz

Reno ile aynı sisteme sahip olması lazım,bunu kendinde ayarlayabilirsin,kilitleme tarafına 5 saniye kadar basılı tut,bip sesi gelince sistem aktif hale gelir...

Reno ile aynı sisteme sahip olması lazım,bunu kendinde ayarlayabilirsin,kilitleme tarafına 5 saniye kadar basılı tut,bip sesi gelince sistem aktif hale gelir...

+1 . . .

Bu işlemi yapmak için bir tane kablo çekilmesi gerekiyor. Bu kablo çekildikten sonra bilgisayarla ilgili konumu aktif yaptırmanız durumunda kapılarınız otomatik kilitlenecektir.

Denedim olmadı... Ne tür bir kablo bağlantısı gerektiriyor, servisten istersek hemen anlarlar mı?

evet, kablo servis şart gibi... bende çok denedim olmadı... azdaha düğme komple ıptal olacadı... bıraktım ayarı... :berbat
bide kafa yapar gibi, kontak kapatınca açık moddaki kapıya açma sesi veri... :sinirli

Yaklaşık olarak bir metrelik bir kabloya ihtiyaç var. Bu kablo beyine uzanıyor. Fotolarını bulursam yayınlayayım

merhaba pazartesi günü çekmeköydeki yetkili servise götürdüm orda selim usta var beş dakikada bilgisayara bağlayım otomatik kilit seçeneğini aktım etti şimdi araç hareket ettimi kapıları otomatik kitliyor:eyv

bilgisayar olmazsa olmuyor galiba :D bende çok denedim olmadı çünkü

Geri