Duster imi aldım

safakkara

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar. Dün itibariyle Yeni Duster'ımı aldım ve aranıza katıldım.

Renault Ermad bayisinden Duster Laurate 1.5 110 bg modelini yan basamakları ve park sensörüyle 61.300'e aldım.
Daha önceki aracım Honda Civic 2008 Dream otomatikti. Aslına bakarsanız benim Duster alma niyetim pek yoktu. Eşimin ısrarıyla ve iki çocuklu bir aile olmamız sebebiyle aldık.

Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin.

Son düzenleme:
Ailemize hoş geldiniz, keyifli ve faydalı forumlar dilerim...

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aileye hoşgeldiniz keyifli forumlar ve aracınız hayırlı uğurlu olsun :)

Hoş geldiniz, yeni aracınız hayırlı olsun. Çoluk çocuğunuzla güvenle ve kazasız binersiniz inşallah. Keyifli paylaşımlar.

Hayirli olsun otomatik vitesten duz e gecis himm :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

teşekkür ederim, sağolun. Aracımı Ramazan Bayramı sonrası teslim alacağım. Aslına bakarsanız hala çekincelerim var. Acaba yanlış mı yaptım Honda Civic'den sonra?
3-4 gündür kullanıcı yorumlarını okuyorum. Olumsuz yorum yapanların bir çoğu Duster sahibi olmayan insanların yorumları. İster istemez insanın kafasında soru işareti bırakıyor. Yok arabam hararet yaptı,servis kullanıcı hatası diyerek bizden para aldı, yok araç savruluyor. Benim gönlüm sıfır Toyota Corolla 1,33 makyajlı kasa almaktan yanaydı. Eşimin kırmak istemediğimden dolayı bu aracı aldım.
Kısacası Duster kullananların desteğine ve yorumlarına ihtiyacım var sevgili arkadaşlar.
Ayrıca aldığım fiyat sizce nasıl? (Yan basamakları ve park sensörüyle beraber Laurate 110 61.300)

Hayirli olsun otomatik vitesten duz e gecis himm :)

düz vites ya da otomatik vites sıkıntım yok. Tabiki otomatik vites şehir içi trafiğinde büyük kolaylık, hele hele Hondanın otomatik vitesi bir harika ama sorun yapmıyorum.

düz vites ya da otomatik vites sıkıntım yok. Tabiki otomatik vites şehir içi trafiğinde büyük kolaylık, hele hele Hondanın otomatik vitesi bir harika ama sorun yapmıyorum.

Neyse en azından yakit baya dusecektir.

Arcın hayırlı olsun, kazasız belasız kullanırsın inşallah...

Geri